Fastelavnsboller med kakaoglasur

32 stk.
Fastelavnsboller med kakaoglasur
50 g gær
2 dl mælk
200 g smeltet smør
50 g sukker
1 tsk. salt
2 æg
600 g mel
Æg til pensling
Remonce
100 g smør
100 g sukker
1 spsk. mel
25 g marcipan
Fyld
Marmelade eller kagecreme
Glasur
100 g flormelis
2 tsk. kakao
1 spsk. kogende vand
Prøv også: Fastelavnsboller med nougat
Sådan laver du fastelavnsboller med kakaoglasur
Rør gæren ud i mælken og tilsæt smør, sukker, salt og æg.
Tilsæt derpå melet og ælt dejen sammen. Lad den hæve i 45 min.
Rør smør, sukker, mel og marcipan sammen til en ensartet remonce.
Del dejen i to dele og rul hver del ud til en firkant på 30 x 30 cm. Skær hver firkant ud i 16 stykker, fordel remoncen på firkanterne og luk dejen sammen om remoncen.
Sæt bollerne med lukningen nedad på en plade med bagepapir og tryk et hul i midten af hver bolle. Kom marmelade eller kagecreme i hullerne og lad bollerne efterhæve i 20 min.
Pensl med æg og bag bollerne ved 220° i 15 min. Rør glasuren sammen og smør den på de afkølede boller.