Islagkage

Fremgangsmåde:
Knus Bastogne-kiksene helt fint, og bland dem med mandelmel og smeltet smør.
Beklæd en rund form (diameter ca. 24 cm) med bagepapir i bunden og kageplast op ad kanterne.
Tryk massen ud i bunden af formen med bagsiden af en grydeske.
Stil bunden køligt i mindst 1 time.
Jordbær-rabarber-isfyld: Skær rabarber i skiver, og giv dem et opkog i en gryde sammen med jordbær, sukker og vaniljepulver. Lad det simre til en tyk grød i ca. 10 minutter.
Mos massen med en grydeske, så den bliver ensartet, og lad den afkøle helt i køleskabet eller evt. i fryseren.
Pisk æggeblommer og flormelis lyst og luftigt i 5-7 minutter.

Islagkage
Pisk fløden til let skum, og vend flødeskummet i æggemassen lidt ad gangen. Vend jordbær-rabarbermassen i.
Hæld ismassen oven kiksebunden, og stil kagen i fryseren mindst 3-4 timer, men gerne natten over.
Lad kagen optø lidt i køleskabet ca. 45 minutter inden servering.
Pynt med friske jordbær.
