Hvidløgsflutes med grahamsmel

Fremgangsmåde:
Opløs gær i lillefingervarmt vand i en skål. Tilsæt salt, sukker, olie og grahamsmel.
Ælt hvedemelet i lidt ad gangen, til dejen er sammenhængende og blød. Lad den hæve tildækket et lunt sted i ca. 1 time.
Del dejen i 2 portioner. Rul en portion dej ud til et rektangel på et meldrysset bord.
Smør halvdelen af hvidløgsfyldet over hele fladen, og rul dejen sammen som en roulade.
Tryk rullen lidt flad med håndfladen, og klip eller skær den til 2 aflange strimler, der sidder sammen et par cm i enden. Sno først hver strimmel omkring sig selv, og flet derefter de 2 strimler. Tryk enderne godt sammen.
Gentag med den sidste portion dej, og lad brødene hæve i 30 minutter. Tænd ovnen på 220°.
Pensl brødenes overflade med æggeblomme eller vand, og bag dem i ca. 20 minutter.
Hvidløgsfyld: Rør det bløde smør med presset hvidløg og finthakket persille.
