Flødebollekage med bær

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 170°.
Riv marcipan og smør groft. Pisk sukker i blandingen lidt efter lidt, til massen er cremet og luftig. Pisk æggene i ét ad gangen.
Sigt mel, bagepulver og salt i dejen, og bland, til dejen er akkurat ensartet.
Beklæd bunden af en springform med bagepapir, og smør kanterne med smør. Drys lidt rørsukker på kanterne, og ryst formen, så sukkeret fordeler sig.
Fordel dejen i formen, og bag den i ovnen i ca. 40 minutter.
Afkøl kagebunden, og rengør springformen, før du går videre.
Flødebollefyld:
Læg den bagte mazarinbund tilbage i springformen. Beklæd kanterne med kageplast eller husholdningsfilm.
Fordel flødebollerne med bunden i vejret oven på mazarintærten, og tryk forsigtigt på dem, så de går i stykker.

Marengs med flødeskum og bær
Giv jordbær og vaniljesukker et opkog i et par minutter, og afkøl til stuetemperatur. Rør bærmassen med cremefraiche.
Pisk fløden til en let skum, og vend det med cremefraicheblandingen.
Fordel fyldet over flødebollerne, og lad kagen hvile tildækket og køligt i mindst 1 time.
Pynt kagen med friske bær lige inden servering. Kagen skal hvile i mindst 1 time, men du kan sagtens lave den klar dagen i forvejen og så bare pynte den lige inden servering.
