Glaserede æbler fra La Glace

Glaserede æbler fra La Glace
4-6 stk.
½ dl vand
3 dl sukker
1 spsk. glukose
4-6 røde æbler (coxorange, pigeoner e.l.)
50 g grofthakkede mandler
LÆS OGSÅ: Min mor er mit mareridt
Vand, sukker og glukose varmes op i en gryde ved jævn varme, til der dannes en karamel.
Har du et sukkertermometer, kan du med fordel anvende dette. Temperaturen skal være 140°. Har du ikke et termometer, kan du ”teste” karamellen undervejs ved at dyppe en teske i sukkermassen og se, om karamellen hærder op på skeen.
Når karamelle er klar, tages den af varmen, og når overfladen er fri for bobler, dyppes æblerne i karamellen. Hold i stilken. Lad æblerne dryppe af, og sæt dem på en plade med bagepapir drysset med de grofthakkede mandler
Få nye opskrifter fra La Glace hver uge i Ude og Hjemme
LÆS OGSÅ: Sprøde klejner fra La Glace
LÆS OGSÅ: Vaniljekranse fra La Glace
