Kage og dessert

Muffins

7. december 2011 af Kim Gravenhorst
Skønne muffins med tørret frugt og kanel.

Det skal du bruge:
360 g hvedemel
120 g fuldkornsmel
1 spsk. bagepulver
½ tsk. salt
2 spsk. farin
1 tsk. kanel
100 g blødt smør
4 dl mælk
250 g tørret frugt (æbler, rosiner, abrikoser m.m.)
Evt. flormelis til drys

Bag også jødekager

Bag også vaniljekranse

Sådan gør du:
Rør de to slags mel, bagepulver, salt, farin, kanel og smør sammen til en smuldret masse, gerne i en foodprocessor. Tilsæt mælk og rør det sammen til en dej. Rør den tørrede frugt i og fordel dejen i muffinforme.

Bag kagerne i ovnen i ca. 18 min. ved 200°. Drys evt. kagerne med flormelis ved serveringen.

Sponsoreret indhold