Kage og dessert

Muffins med yoghurt og skovbær

25. august 2011 af Marie Melchior, magasinetmad.dk
Skønne muffins med yoghurt og skovbær

De fleste muffins er bagt med masser af smør, men i denne opskrift er smøret skiftet ud med yoghurt naturel og vindruekerneolie

Opskrift på muffins med yoghurt og skovbær

Tid: 15 minutter
Bagetid: 25 minutter
Antal: 12 styk

• 2½ dl yoghurt naturel
• 1 dl vindruekerneolie
• 2 æg
• 2 tsk. vaniljesukker
• 280 g hvedemel
• 2 tsk. bagepulver
• 150 g brun farin
• 250 g blandede skovbær (fra frost, optøede)
• 12 muffinforme af papir eller silikone

Muffins med banan og blåbær

1. Tænd ovnen på 180º.

2. Pisk yoghurt, olie, æg og vaniljesukker sammen i en skål, brug en elpisker.

3. Bland hvedemel, bagepulver, brun farin og bær i en anden skål.

4. Hæld yoghurtblandingen i melblandingen, og vend det hele forsigtigt sammen med en ske uden at røre for meget.

5. Fordel dejen i muffinformene, og bag dem i ovnen i ca. 25 minutter. Lad dem køle af på en bagerist.

Tip: Kagerne holder sig fint et par dage i en kagedåse med tætsluttende låg.

Lækre linser

Sponsoreret indhold