Kage og dessert

Skærekage med citronfrosting

7. marts Af Mai Knauer. Foto: Columbus Leth.
En nem citronkage med syrligt og velsmagende citronfrosting. Dine gæster vil elske den!
24 personer
Dej:
450 g blødt smør
5 dl sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. vaniljesukker
2 usprøjtede citroner
6 æg
3 tsk. limoncello
7½ dl hvedemel
5 dl kokosmel
1 tsk. bagepulver
1 bradepande, ca. 18 x 30 cm
Citronfrosting:
125 g blødt smør
6 dl flormelis
1 tsk. vaniljeessens
400 g flødeost naturel
1 usprøjtet citron
Pynt:
50 g ristede kokosflager
1 usprøjtet citron

Tænd ovnen på 180°.

Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål med en elpisker.

Skyl og riv skallen af citronerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Rør citronskal i smørblandingen, og pisk æg i 1 ad gangen. Rør limoncello i.

Sigt hvedemel, kokosmel og bagepulver i dejen, og rør dejen sammen.

Fordel dejen i en bradepande beklædt med bagepapir. Bag kagen i ovnen i 30-35 minutter. Afkøl helt.

Citronfrosting: Rør smør, flormelis, vaniljeessens og flødeost sammen i en skål.

Skyl og riv citronskallen, pres saften, og rør begge dele sammen med flødeostblandingen.

Fordel frostingen på kagen.

Pynt: Drys kokosflager over kagen. Skyl og riv citronskallen, og pynt kagen med citronskal. Servér.

Sponsoreret indhold