Gris

Quinoa med chorizo og æble

19. marts Opskrift: Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.
En nem opskrift på en velsmagende quinoasalat med chorizo og æble. Den er oplagt til det lune sommervejr, men kan også spises både til aftensmad, frokost eller som en del af madpakken.
2 personer
Quinoa med chorizo og æble:
2 dl quinoa
150 g tørret chorizo
½ rødløg
2 æbler
½ hovedsalat
½ romainesalat
½ usprøjtet citron
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
Til servering:
35 g ristede pinjekerner
Purløg

Fremgangsmåde:

Skyl og kog quinoa efter pakkens anvisning. Skyl den i koldt vand, og lad den afdryppe i en sigte.

Skær chorizo i skiver, og steg dem et par minutter på en tør, varm pande.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hak rødløg fint, og skær æblerne i tern.

Vend dem med quinoa, plukket hoved- og romainesalat og chorizoskiverne.

Bland revet citronskal og friskpresset citronsaft med olie, salt og peber.

Vend det med salaten.

Drys pinje-kerner og klippet purløg over, og servér.

Sponsoreret indhold