lam
Lammeculotte og saltbagte kartofler
20. november 2013 af Marie Melchior, SuperBest, videoer: Christina Christensen og Niels Kondo
Lammeculotte er både let og lækkert. Velbekomme!

Ingredienser til lammeculotte og saltbagte kartofler
600 gr lammeculotter
1 citron
2 fed hvidløg
6 spsk olivenolie
1 potte rosmarin
Havsalt og friskværnet peber
500 gr kartofler
Fremgangsmåde
Hak hvidløg og rosmarin. Riv skallen fint fra citronen. Bland hakket hvidløg, rosmarin og citronskal med olien. Rør havsalt og friskkværnet peber i. Fordel marinaden over kødet og lad det trække i en halv times tid. Kom kartoflerne i en bradepande med hakket rosmarin og havsalt. Dryp med olie. Bag kartoflerne i 30 minutter på 200º.
Steg dine lammeculotter i 20-25 minutter i en 200º forvarmet ovn.
Find flere video-opskrifter fra SuperBest her...
Ovnstegte grøntsager og quinoa
Miso-kylling med nudler