lam

Lammekoteletter med kartoffelpuffer

23. april Af Line Holt Nielsen. Foto: Maria Tegner.
Velsmagende lammekoteletter serveret med kartoffelpuffer og salat. Perfekt til hverdag og weekend, hvor det skal gå hurtigt, men smage vidunderligt.
4 personer
Lammekoteletter:
8 lammekoteletter på ben
3 spsk. hvedemel
½ tsk. salt
½ tsk. peber
2 tsk. paprika
Smør til stegning
2 fed hvidløg
Blandet grøn salat
Kartoffelpuffer:
1 kg kartofler
1 løg
3 spsk. parmesan
2 æg
1 spsk. tørret rosmarin
Smør til stegning

Fremgangsmåde:

Skær 3-4 snit i koteletternes kant.

Bland hvedemel, salt, peber og paprika, og vend koteletterne i blandingen.

Opvarm smør og knust hvidløg på en stor pande.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Steg lammekoteletterne på panden i 3-6 minutter på hver side, afhængigt af tykkelsen.

Servér med ­kartoffelpuffer og en blandet grøn salat.

Kartoffelpuffer:

Riv kartofler, løg og parmesan. Rør det godt sammen med æg og rosmarin.

Tag ca. 2 spsk. af massen op med hænderne. Kram lidt af væden fra, og form en lille, tyk pandekage.

Gentag med resten af kartoffelmassen, og steg pande­kagerne gyldne i smør ved middel varme ca. 15-18 minutter i alt.

Sponsoreret indhold