Mandag d. 18. april 2011 - af Kim Gravenhorst
Lammekrone
Lækker lammekrone med myntepesto.

Det skal du bruge:
1 lammekrone
Myntepesto
1 bdt. mynte
1 spsk. kapers
Revet skal og saft af
1 usprøjtet lime
2 spsk. sød chilisauce
4 spsk. olivenolie
30 g hakkede nødder
30 g revet parmesan
Salat
1 lille spidskål
Revet skal og saft af
1 usprøjtet lime
3 spsk. olivenolie
Lidt rød salat
Salt og peber
Filokurv med rejer og grønne asparges
Sådan gør du:
Opvarm en stegepande og brun lammekronen på alle sider. Krydr den med salt og peber og steg den i en 200° varm ovn i ca. 20 min. Lad den hvile i 20 min., før den skæres ud.
Mynte: Pil bladene af mynten og kom dem i blenderen sammen med kapers, limeskal, limesaft, chilisauce, olie, nødder og parmesan. Blend, til det hele er findelt.
Salat: Snit spidskålen og vend den med limeskal og -saft, olivenolie og rød salat. Krydr med salt og peber.