Fredag d. 24. august 2012 - af Pia Friis Andreassen
Bøf og salat med mango
Red aftenens middag med et par skønne bøffer og en frisk, eksotisk salat med mango.

4 personer
Det skal du bruge:
4 tykstegsbøffer
Olie til pensling
Salt og peber
Salat:
2 mangoer
1 bdt. forårsløg
1 agurk
50 g rucola
½ spsk. hvidvinseddike
2-3 spsk. olie
Salt
Tilbehør:
Ca. 1 kg små kartofler, salt
Smør
1 potte hakket persille
Prøv også: Grillet steak og kryddersmør
Sådan gør du:
Tilbehør:
Skrub kartoflerne rene og kog dem møre i saltet vand. Lad dem dryppe af.
Vend dem med lidt smør og hakket persille lige inden servering.
Salat:
Skræl mangoerne og skær dem i grove tern. Rens forårsløgene og snit dem fint. Skær agurken i grove tern. Skyl rucolaen og slyng den tør. Vend det hele sammen i en skål. Rør eddike og olie sammen og smag til med salt. Vend dressingen i salaten lige inden servering.
Bøffer:
Dup bøfferne tørre. Pensl dem med olie og krydr. Grill dem i ca. 3 min. på hver side.
Tilberedningstid:
Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.
Prøv også: Burger med ærtepesto