Opskrifter

Saftig hovedret af oksemørbrad: Beef Wellington og madagaskarsauce

Mandag, 6. januar 2014(opd. 1. maj)af Lone Landmand. Foto: Søren Kvist
Oksemørbrad indbagt i butterdej, serveret med en pikant sauce med madagaskarpeberkorn, hvidløg og whisky.
Beef Wellington
1,2-1,5 kg oksemørbrad
1 spsk. smør
2 spsk. solsikkeolie
Salt og friskkværnet peber
500 g portobellosvampe
4 skalotteløg
1 fed hvidløg
3 spsk. dijonsennep
2 ruller butterdej
1 sammenpisket æg til pensling
Husholdningsfilm til indpakning
Madagaskarsauce
2 løg
2 spsk. smør
1 lille dåse
Madagaskar-peberkorn
1 fed hvidløg
1 dl whisky
1 l god oksefond eller bouillon
½ dl fløde
Salt og peber
Maizena udrørt i lidt koldt vand