Okse
Squashspaghetti og bøffer
4. juni Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.
Denne opskrift på squashspaghetti og bøffer ligger let i maven og smager helt vidunderligt.

4 personer
Bøffer:
500 g hakket oksekød
3 fed hvidløg
2 håndfulde frisk basilikum
Salt og peber
Smør og olivenolie til stegning
Squashspaghetti:
200 g spaghetti
2 squash
2 håndfulde frisk basilikum
75 g parmesan
Fremgangsmåde:
Rør hakket oksekød med presset hvidløg, strimlet basilikum, salt og peber.
Form kødet til 4 bøffer, og brun dem i smør og olivenolie på en pande.
Steg dem færdige ved middelhøj varme.
Squashspaghetti:
Kog pasta efter pakkens anvisning.
Skær squash i lange strimler, f.eks. med en gulerodsskræller.
Vend den varme pasta med squash, og pynt med basilikum og revet parmesan. Servér straks.

Læs også