Røde koteletter og salat med perlebyg

Få opskriften på en lækker omgang aftensmad bestående af røde korteletter og salat med perlebyg. Velbekomme!

Røde koteletter og salat med perlebyg

Ingredienser:

2 personer

100 g perlebyg
1 l vand
1 tsk. salt
½ agurk
1 lille rødløg
1 gul peberfrugt
1 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
½ dl hakket persille
2 koteletter
1 tsk. røget paprika
½ tsk. salt
1 spsk. smør

Prøv også: Koteletter i svampesauce

Fremgangsmåde:

Kog perlebyggen i 10 min. i vand tilsat salt og lad den dryppe godt af. 

Halvér agurken på langs og fjern kernerne med en teske. Skær agurk, løg og peberfrugt i små tern og bland dem i perlebyggen sammen med olie, balsamico og persille. 

Krydr koteletterne med paprika og salt og steg dem i smør ved middelstærk varme i 5-6 min. på hver side.

Se også: Koteletter i fad gratineret med ost