Fredag, 17. januar 2020 - 9:00 - af Aller Media. Foto: Carina Krüger.
Røde koteletter og salat med perlebyg
Få opskriften på en lækker omgang aftensmad bestående af røde korteletter og salat med perlebyg. Velbekomme!

Ingredienser:
2 personer
100 g perlebyg
1 l vand
1 tsk. salt
½ agurk
1 lille rødløg
1 gul peberfrugt
1 spsk. olivenolie
2 spsk. balsamico
½ dl hakket persille
2 koteletter
1 tsk. røget paprika
½ tsk. salt
1 spsk. smør
Prøv også: Koteletter i svampesauce
Fremgangsmåde:
Kog perlebyggen i 10 min. i vand tilsat salt og lad den dryppe godt af.
Halvér agurken på langs og fjern kernerne med en teske. Skær agurk, løg og peberfrugt i små tern og bland dem i perlebyggen sammen med olie, balsamico og persille.
Krydr koteletterne med paprika og salt og steg dem i smør ved middelstærk varme i 5-6 min. på hver side.
Se også: Koteletter i fad gratineret med ost