Mandag d. 16. juli 2012 - af Pia Friis Andreassen
Pølser i baconsvøb
Enkel og nem aftensmad på grillen

4 personer
Det skal du bruge:
6 grillpølser (420 g)
1 pk. bacon i skiver
500 g cherrytomater på stilk
Olie
Salt og peber
Pasta med basilikum:
300-400 g spaghetti
1 potte basilikum
1 spsk. mandler
1 fed hvidløg
Ca. ½ dl olie
Salt
Sådan gør du:
Tænd grillen.
Pasta med basilikum:
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Kør basilikum inkl. de tynde stilke, mandler og hvidløg i en foodprocessor, til det er grofthakket. Tilsæt olie i en tynd stråle, mens der stadig køres. Fortsæt, til massen er ensartet. Smag til med salt og vend den med pastaen.
Pølser og tomater:
Vikl bacon om pølserne. Lad tomaterne blive på stilkene, men del dem i mindre klaser. Skyl dem, dup dem tørre og læg dem i en foliebakke. Dryp lidt olie over og krydr med salt og peber. Grill pølser og tomater i ca.
8 min. Vend pølserne efter 4 min.
Tilberedningstid:
Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.