Madplan med gullasch og kylling i karry

Hver uge laver Pia en madplan med fem retter god mad og madpakkeforslag til en familie på to voksne og to børn.
Følg blot indkøbsseddel og opskrifter i madplanen, så slipper du for bekymringerne om, hvad der skal spises af god og sund mad i løbet af ugen.
Husk at koordinere med dit basislager, så du ikke kommer til at mangle noget i din madplan.
Du kan se retterne i galleriet.
Indkøbsliste til madplanen:
Frost/køl:
1 kg skinkeschnitzler
1 pk. italiensk kogt skinke (125 g)
1 pk. parmaskinke (70 g)
Ca. 750 g skæreost
15 æg
600 g gullaschkød
700 g kyllingeinderfilet
750 g hakket kalv og flæsk
500 g cremefraiche 18 %
700 g grønne bønner (frost)
1 pk. kyllingepålæg (100 g)
Kolonial:
2 fuldkornsrugbrød
1 pose mandler (500 g)
1 pk. nudler (gerne fuldkorn)
2 glas tacosauce (mild)
1 pose Levebrød sandwich-rugboller 2 dåser torskerogn
2 x 400 ml kokosmælk
Grønt:
1 rødkålshoved
1 kg rødløg
2 økologiske røde peberfrugter
2 kg bagekartofler
2 kg appelsiner
300 g babyspinat
6 æbler
1 rodselleri
3 citroner
Det havde Pia selv til madplanen:
Olie, salt, peber, timian, tørrede chili-flager, karry, paprika, cayennepeber, æbleeddike, honning, sennep, sojasauce, chilisauce, ris (fuldkorn), havregryn, smør, mælk, oksebouillon, majsstivelse.
SE FLERE: Vi har samlet alle vores madplaner her...
Ugens madpakker fra madplanen:
Mandag: 1-2 rugbrødsklapsammener med ost, skinke og sennep. Appelsin. Mandler.
Tirsdag: Rugbrødsklapsammen, ost i bjælker og et hårdkogt æg. Æble.
Onsdag: Rugbrød med skinke og torskerogn. Appelsin. Mandler.
Torsdag: Rugbrød med kylling og ost. Appelsin.
Fredag: Rugbrød med kylling og æg. Mandler.