Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • madplaner
  • Madplan med risotto og brændende kærlighed

Madplan med risotto og brændende kærlighed

Har du brug for lidt inspiration til hverdagsmaden? Så kan du hver uge lade dig inspirere af eller følge madplanen

Mail Print
Foto: Martin Tanggaard

Fredag d. 14. december 2012 - af Pia Friis Andreassen

PrintPrint
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter
  • Del på Google+

Hver uge laver Pia en madplan med fem retter god mad og madpakkeforslag til en familie på to voksne og to børn.

Følg blot indkøbsseddel og opskrifter i madplanen, så slipper du for bekymringerne om, hvad der skal spises af god og sund mad i løbet af ugen.

Husk at koordinere med dit basislager, så du ikke kommer til at mangle noget i din madplan.

Du kan se retterne i galleriet.
 

Indkøbsliste til madplanen:

Frost/køl:

10 æg
200 g friskost Classic (naturel)
3 x 125 g Tulip bacon i skiver
1 kg kyllingeoverlår (frost)
1 pk skinkepålæg (70 g)
1 pk. hamburgerryg (70 g)
Ca. 500 g Skipper Skræk ost
1 kg hakket svin/kalv, 8-12 %
1½ kg blåmuslinger

Kolonial:

2 x 300 g italienske risottoris Deluxe m. tørrede grøntsager
1 pose multikerneboller
2 fuldkornsrugbrød
350 g nøddeblanding
3 pk. torskerogn
2 ds. flåede hakkede tomater

Grønt:

2 kg æbler
1 bdt. porrer
3 potter persille
2 x 2 kg bagekartofler
1 kg rødbeder
2 kg gulerødder
 

Det havde Pia selv til madplanen:

Olie, hønsebouillon, fiskebouillon, sennep, majsstivelse, soyasauce, tørrede chiliflager, timian, paprika, salt, peber, tomatketchup, mælk, smør, havregryn, løg, hvidløg, honning, eddike, græskarkerner, syltede agurker, pastaskruer, hvidvin.

SE FLERE: Vi har samlet alle vores madplaner her...
 

Ugens madpakker fra maplanen:

Mandag: Rugbrød, æg, ost. Æble.

Tirsdag: 1-2 rugbrødsklapsammen med ost/skinke/sennep. Nøddeblanding.

Onsdag: Rugbrød, torskerogn, hamburgerryg. Æble.

Torsdag: Rugbrød, hamburgerryg, ost. Nøddeblanding. 1-2 gulerødder.

Fredag: 1-2 rugbrødsklapsammen, frikadeller (rest fra torsdag), hårdkogt æg, ost i bjælker. 1-2 gulerødder.

Madplan med risotto og brændende kærlighed

Risotto med grøntsager og bacon
Af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Lækker og nem risotto til 4 



 
4 personer

Det skal du bruge:

600 g risottoris med tørrede grøntsager 
2 porrer 
4 spsk. olie 
Ca. 1,6 dl kogende hønsebouillon 
200 g friskost naturel 
150 g bacon i skiver 
1 potte hakket persille 

Tilbehør:

Multikerneboller 

Prøv også: Varmrøget laks og stegte rodfrugter

Sådan gør du:

Risotto:

Rist bacon sprød på en tør pande og læg på fedtsugende papir. Rens porrer og skær i strimler. Sauter porrer i olien i 2 minutter. Tilsæt ris og sauter yderligere i 1 minut. Øg varmen en smule. Hæld nu bouillon på, efterhånden som den opsuges af risene. Det tager 18-20 minutter, og der skal røres hele tiden. Rør ost i. Portionsanret på tallerkener. Bræk bacon i mindre stykker og fordel over risene sammen med persille. 

Tilberedningstid: 

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 40 min. 

Prøv også: Klassisk grønsagssuppe
Risotto med grøntsager og bacon
Af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Lækker og nem risotto til 4 



 
4 personer

Det skal du bruge:

600 g risottoris med tørrede grøntsager 
2 porrer 
4 spsk. olie 
Ca. 1,6 dl kogende hønsebouillon 
200 g friskost naturel 
150 g bacon i skiver 
1 potte hakket persille 

Tilbehør:

Multikerneboller 

Prøv også: Varmrøget laks og stegte rodfrugter

Sådan gør du:

Risotto:

Rist bacon sprød på en tør pande og læg på fedtsugende papir. Rens porrer og skær i strimler. Sauter porrer i olien i 2 minutter. Tilsæt ris og sauter yderligere i 1 minut. Øg varmen en smule. Hæld nu bouillon på, efterhånden som den opsuges af risene. Det tager 18-20 minutter, og der skal røres hele tiden. Rør ost i. Portionsanret på tallerkener. Bræk bacon i mindre stykker og fordel over risene sammen med persille. 

Tilberedningstid: 

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 40 min. 

Prøv også: Klassisk grønsagssuppe

Mandag:

Risotto med grøntsager og bacon

Af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard

Lækker og nem risotto til 4

 

4 personer

Det skal du bruge:

600 g risottoris med tørrede grøntsager
2 porrer
4 spsk. olie
Ca. 1,6 dl kogende hønsebouillon
200 g friskost naturel
150 g bacon i skiver
1 potte hakket persille

Tilbehør:

Multikerneboller

Prøv også: Varmrøget laks og stegte rodfrugter

Sådan gør du:

Risotto:

Rist bacon sprød på en tør pande og læg på fedtsugende papir. Rens porrer og skær i strimler. Sauter porrer i olien i 2 minutter. Tilsæt ris og sauter yderligere i 1 minut. Øg varmen en smule. Hæld nu bouillon på, efterhånden som den opsuges af risene. Det tager 18-20 minutter, og der skal røres hele tiden. Rør ost i. Portionsanret på tallerkener. Bræk bacon i mindre stykker og fordel over risene sammen med persille.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 40 min.

Prøv også: Klassisk grønsagssuppe

1 / 6
Alt i en gryde
Af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
God gryderet med kylling og kartofler 



 
4 personer

Det skal du bruge:

1 kg kyllingeoverlår (optøede natten over i køleskabet) 
2 spsk. olie 
5 dl hønsebouillon 
1 spsk. majsstivelse 
1 tsk. tørrede chiliflager 
3 spsk. tomatketchup 
4 spsk. sojasauce 
1 kg kartofler 
1 porre 
Salt og peber (evt. rose peber) 

Prøv også: Kyllingespid og peanutsauce

Sådan gør du:

Dup kyllingelår tørre. Brunes på begge sider i olien i en bredbundet stegegryde. Rør bouillon, majsstivelse, chili, ketchup og soja sammen. Hæld blandingen i gryden til kyllingelårene og bring i kog. Lad det småkoge under låg i 15 minutter. Skræl kartofler, skær i kvarte og læg dem i gryden. Lad det småkoge i yderligere ca. 20 minutter under låg, eller til alt er mørt. Rør et par gange undervejs. Smag til med salt og peber. 
Rens porre, snit den meget fint og strø over retten inden servering. 

Tilberedningstid ekskl. optøningstid: 

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
 
Prøv også: Kylling i karry
Alt i en gryde
Af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
God gryderet med kylling og kartofler 



 
4 personer

Det skal du bruge:

1 kg kyllingeoverlår (optøede natten over i køleskabet) 
2 spsk. olie 
5 dl hønsebouillon 
1 spsk. majsstivelse 
1 tsk. tørrede chiliflager 
3 spsk. tomatketchup 
4 spsk. sojasauce 
1 kg kartofler 
1 porre 
Salt og peber (evt. rose peber) 

Prøv også: Kyllingespid og peanutsauce

Sådan gør du:

Dup kyllingelår tørre. Brunes på begge sider i olien i en bredbundet stegegryde. Rør bouillon, majsstivelse, chili, ketchup og soja sammen. Hæld blandingen i gryden til kyllingelårene og bring i kog. Lad det småkoge under låg i 15 minutter. Skræl kartofler, skær i kvarte og læg dem i gryden. Lad det småkoge i yderligere ca. 20 minutter under låg, eller til alt er mørt. Rør et par gange undervejs. Smag til med salt og peber. 
Rens porre, snit den meget fint og strø over retten inden servering. 

Tilberedningstid ekskl. optøningstid: 

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
 
Prøv også: Kylling i karry

Tirsdag:

Alt i en gryde

Af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard

God gryderet med kylling og kartofler

 

4 personer

Det skal du bruge:

1 kg kyllingeoverlår (optøede natten over i køleskabet)
2 spsk. olie
5 dl hønsebouillon
1 spsk. majsstivelse
1 tsk. tørrede chiliflager
3 spsk. tomatketchup
4 spsk. sojasauce
1 kg kartofler
1 porre
Salt og peber (evt. rose peber)

Prøv også: Kyllingespid og peanutsauce

Sådan gør du:

Dup kyllingelår tørre. Brunes på begge sider i olien i en bredbundet stegegryde. Rør bouillon, majsstivelse, chili, ketchup og soja sammen. Hæld blandingen i gryden til kyllingelårene og bring i kog. Lad det småkoge under låg i 15 minutter. Skræl kartofler, skær i kvarte og læg dem i gryden. Lad det småkoge i yderligere ca. 20 minutter under låg, eller til alt er mørt. Rør et par gange undervejs. Smag til med salt og peber.
Rens porre, snit den meget fint og strø over retten inden servering.

Tilberedningstid ekskl. optøningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
 
Prøv også: Kylling i karry

2 / 6
Frikadeller og råkost salat
Af Pia Friis Andreassen/Foto; Martin Tanggaard




 
4 personer

Det skal du bruge:

1 kg g hakket svin/kalv, 8-12 % 
2 tsk. salt 
2 æg 
4 spsk. havregryn 
1 lille finhakket løg 
2 fed finhakket hvidløg 
2 tsk. paprika 
2 tsk. peber 

Råkost:

3/4 kg gulerødder 
½ kg rødbeder 
3 spsk. olie 
2 spsk. honning 
Eddike (gerne æble-) 
Salt 
1 dl ristede græskarkerner 

Tilbehør:

Rugbrød og evt. surt f.eks. agurker 

Prøv også: Brændende kærlighed

Sådan gør du:

Frikadeller: 

Rør kødet med salt og derefter med de øvrige ingredienser. Lad farsen hvile ½ time i køleskabet. Form farsen til frikadeller med spiseske. Steges i olien over middel varme cirka 5 minutter på hver side. Tag frikadeller fra til madpakker fredag. 

Råkost: 

Skræl gulerødder og rødbeder. Skær grøntsagerne i grove stykker. Kør gulerødder tilsat halvdelen af olien og honningen til grofthakket i foodprocessor i 10-15 sekunder. Kør derefter rødbeder tilsat resten af olie og honning på samme måde. Et rivejern kan også bruges. Blandes sammen i en skål. Smag til med eddike og salt. Vend græskarkerner i lige inden servering. 

Tilberedningstid:
 
Ca. 45 min, heraf arbejdstid ca. 25 min. 

Prøv også: Farsbrød, grøn puré og skysauce
Frikadeller og råkost salat
Af Pia Friis Andreassen/Foto; Martin Tanggaard




 
4 personer

Det skal du bruge:

1 kg g hakket svin/kalv, 8-12 % 
2 tsk. salt 
2 æg 
4 spsk. havregryn 
1 lille finhakket løg 
2 fed finhakket hvidløg 
2 tsk. paprika 
2 tsk. peber 

Råkost:

3/4 kg gulerødder 
½ kg rødbeder 
3 spsk. olie 
2 spsk. honning 
Eddike (gerne æble-) 
Salt 
1 dl ristede græskarkerner 

Tilbehør:

Rugbrød og evt. surt f.eks. agurker 

Prøv også: Brændende kærlighed

Sådan gør du:

Frikadeller: 

Rør kødet med salt og derefter med de øvrige ingredienser. Lad farsen hvile ½ time i køleskabet. Form farsen til frikadeller med spiseske. Steges i olien over middel varme cirka 5 minutter på hver side. Tag frikadeller fra til madpakker fredag. 

Råkost: 

Skræl gulerødder og rødbeder. Skær grøntsagerne i grove stykker. Kør gulerødder tilsat halvdelen af olien og honningen til grofthakket i foodprocessor i 10-15 sekunder. Kør derefter rødbeder tilsat resten af olie og honning på samme måde. Et rivejern kan også bruges. Blandes sammen i en skål. Smag til med eddike og salt. Vend græskarkerner i lige inden servering. 

Tilberedningstid:
 
Ca. 45 min, heraf arbejdstid ca. 25 min. 

Prøv også: Farsbrød, grøn puré og skysauce

Torsdag:

Frikadeller og råkost salat

Af Pia Friis Andreassen/Foto; Martin Tanggaard

 

4 personer

Det skal du bruge:

1 kg g hakket svin/kalv, 8-12 %
2 tsk. salt
2 æg
4 spsk. havregryn
1 lille finhakket løg
2 fed finhakket hvidløg
2 tsk. paprika
2 tsk. peber

Råkost:

3/4 kg gulerødder
½ kg rødbeder
3 spsk. olie
2 spsk. honning
Eddike (gerne æble-)
Salt
1 dl ristede græskarkerner

Tilbehør:

Rugbrød og evt. surt f.eks. agurker

Prøv også: Brændende kærlighed

Sådan gør du:

Frikadeller:

Rør kødet med salt og derefter med de øvrige ingredienser. Lad farsen hvile ½ time i køleskabet. Form farsen til frikadeller med spiseske. Steges i olien over middel varme cirka 5 minutter på hver side. Tag frikadeller fra til madpakker fredag.

Råkost:

Skræl gulerødder og rødbeder. Skær grøntsagerne i grove stykker. Kør gulerødder tilsat halvdelen af olien og honningen til grofthakket i foodprocessor i 10-15 sekunder. Kør derefter rødbeder tilsat resten af olie og honning på samme måde. Et rivejern kan også bruges. Blandes sammen i en skål. Smag til med eddike og salt. Vend græskarkerner i lige inden servering.

Tilberedningstid:
 
Ca. 45 min, heraf arbejdstid ca. 25 min.

Prøv også: Farsbrød, grøn puré og skysauce

3 / 6
Brændende kærlighed
Af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Nem og billig mad 



 
4 personer

Det skal du bruge:

Kartoffelmos: 

2½-3 kg bagekartofler 
Ca. 2 dl varm mælk 
Ca. 3 spsk. smør 
Salt og peber 

Tilbehør:

½ kg rødbeder 
2 spsk. olie 
1½ tsk. timian 
250 g bacon i tern 
4 store løg 
2 spsk. olie 
Salt og peber 
1 potte persille 

Prøv også: Alt i en gryde

Sådan gør du:

Kartoffelmos:
 
Skræl kartofler og skær i grove tern. Koges møre i en stor gryde med rigeligt vand. Hæld vandet fra. Mos kartoflerne samtidig med at mælken tilsættes. Smag til med smør, salt og peber 

Tilbehør: 

Opvarm ovnen til 2000. Skræl rødbederne og skær i små tern. Vend dem med olie og timian på en plade med bagepapir. Steges i den varme ovn, til de er møre, men stadig har bid. 
Pil løgene og skær i tern. Steg bacon gylden og let sprødt på en sauterpande. Kasser stegefedtet, men gem 2 spiseskefulde. Tilsæt olien og steg løgene med, til de er bløde og gyldne. Krydr med salt og peber. 
Vend de stegte rødbeder og persille heri. 

Tilberedningstid: 

Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.

Prøv også: Linsesuppe med marinerede rejer
Brændende kærlighed
Af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Nem og billig mad 



 
4 personer

Det skal du bruge:

Kartoffelmos: 

2½-3 kg bagekartofler 
Ca. 2 dl varm mælk 
Ca. 3 spsk. smør 
Salt og peber 

Tilbehør:

½ kg rødbeder 
2 spsk. olie 
1½ tsk. timian 
250 g bacon i tern 
4 store løg 
2 spsk. olie 
Salt og peber 
1 potte persille 

Prøv også: Alt i en gryde

Sådan gør du:

Kartoffelmos:
 
Skræl kartofler og skær i grove tern. Koges møre i en stor gryde med rigeligt vand. Hæld vandet fra. Mos kartoflerne samtidig med at mælken tilsættes. Smag til med smør, salt og peber 

Tilbehør: 

Opvarm ovnen til 2000. Skræl rødbederne og skær i små tern. Vend dem med olie og timian på en plade med bagepapir. Steges i den varme ovn, til de er møre, men stadig har bid. 
Pil løgene og skær i tern. Steg bacon gylden og let sprødt på en sauterpande. Kasser stegefedtet, men gem 2 spiseskefulde. Tilsæt olien og steg løgene med, til de er bløde og gyldne. Krydr med salt og peber. 
Vend de stegte rødbeder og persille heri. 

Tilberedningstid: 

Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.

Prøv også: Linsesuppe med marinerede rejer

Onsdag:

Brændende kærlighed

Af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard

Nem og billig mad

 

4 personer

Det skal du bruge:

Kartoffelmos:

2½-3 kg bagekartofler
Ca. 2 dl varm mælk
Ca. 3 spsk. smør
Salt og peber

Tilbehør:

½ kg rødbeder
2 spsk. olie
1½ tsk. timian
250 g bacon i tern
4 store løg
2 spsk. olie
Salt og peber
1 potte persille

Prøv også: Alt i en gryde

Sådan gør du:

Kartoffelmos:
 
Skræl kartofler og skær i grove tern. Koges møre i en stor gryde med rigeligt vand. Hæld vandet fra. Mos kartoflerne samtidig med at mælken tilsættes. Smag til med smør, salt og peber

Tilbehør:

Opvarm ovnen til 2000. Skræl rødbederne og skær i små tern. Vend dem med olie og timian på en plade med bagepapir. Steges i den varme ovn, til de er møre, men stadig har bid.
Pil løgene og skær i tern. Steg bacon gylden og let sprødt på en sauterpande. Kasser stegefedtet, men gem 2 spiseskefulde. Tilsæt olien og steg løgene med, til de er bløde og gyldne. Krydr med salt og peber.
Vend de stegte rødbeder og persille heri.

Tilberedningstid:

Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.

Prøv også: Linsesuppe med marinerede rejer

4 / 6
Muslinger med tomatsovs og pasta
Af Pia Friis Andreassen/Martin Tanggaard
Lækker ret med blåmuslinger 



 
4 personer

Det skal du bruge:

1½ kg blåmuslinger 
2-4 fed hvidløg i skiver 
2 ds. flåede, hakkede tomater 
1½ dl hvidvin 
2 dl fiskebouillon 
2 tsk. timian 
1 potte hakket persille 

Tilbehør:

300 g pastaskruer (gerne fuldkorn) 

Tilbehør: 

Kog pasta efter anvisning på emballagen. 

Prøv også: Muslingesuppe

Sådan gør du:

Muslinger: 

Skyl muslingerne under den kolde hane. Fjern ”skægget” og kasser dem, der ikke lukker helt. Kom hvidløg, tomater, vin, bouillon og timian i en stor gryde og varm op. Lad det herefter simre i 5-7 minutter uden låg. Kom muslingerne i sovsen. Øg varmen og lad det småkoge under låg ca. 5 min., eller til muslingerne har åbnet sig. Kasser dem, der eventuelt er lukkede. Dræn pasta. Vend pasta med muslinger og sovs. Strø persille over. 

Tilberedningstid:
 
Ca. 35 min, heraf arbejdstid ca. 30 min.

Prøv også: Varmrøget laks og stegte rodfrugter
Muslinger med tomatsovs og pasta
Af Pia Friis Andreassen/Martin Tanggaard
Lækker ret med blåmuslinger 



 
4 personer

Det skal du bruge:

1½ kg blåmuslinger 
2-4 fed hvidløg i skiver 
2 ds. flåede, hakkede tomater 
1½ dl hvidvin 
2 dl fiskebouillon 
2 tsk. timian 
1 potte hakket persille 

Tilbehør:

300 g pastaskruer (gerne fuldkorn) 

Tilbehør: 

Kog pasta efter anvisning på emballagen. 

Prøv også: Muslingesuppe

Sådan gør du:

Muslinger: 

Skyl muslingerne under den kolde hane. Fjern ”skægget” og kasser dem, der ikke lukker helt. Kom hvidløg, tomater, vin, bouillon og timian i en stor gryde og varm op. Lad det herefter simre i 5-7 minutter uden låg. Kom muslingerne i sovsen. Øg varmen og lad det småkoge under låg ca. 5 min., eller til muslingerne har åbnet sig. Kasser dem, der eventuelt er lukkede. Dræn pasta. Vend pasta med muslinger og sovs. Strø persille over. 

Tilberedningstid:
 
Ca. 35 min, heraf arbejdstid ca. 30 min.

Prøv også: Varmrøget laks og stegte rodfrugter

Fredag:

Muslinger med tomatsovs og pasta

Af Pia Friis Andreassen/Martin Tanggaard

Lækker ret med blåmuslinger

 

4 personer

Det skal du bruge:

1½ kg blåmuslinger
2-4 fed hvidløg i skiver
2 ds. flåede, hakkede tomater
1½ dl hvidvin
2 dl fiskebouillon
2 tsk. timian
1 potte hakket persille

Tilbehør:

300 g pastaskruer (gerne fuldkorn)

Tilbehør:

Kog pasta efter anvisning på emballagen.

Prøv også: Muslingesuppe

Sådan gør du:

Muslinger:

Skyl muslingerne under den kolde hane. Fjern ”skægget” og kasser dem, der ikke lukker helt. Kom hvidløg, tomater, vin, bouillon og timian i en stor gryde og varm op. Lad det herefter simre i 5-7 minutter uden låg. Kom muslingerne i sovsen. Øg varmen og lad det småkoge under låg ca. 5 min., eller til muslingerne har åbnet sig. Kasser dem, der eventuelt er lukkede. Dræn pasta. Vend pasta med muslinger og sovs. Strø persille over.

Tilberedningstid:
 
Ca. 35 min, heraf arbejdstid ca. 30 min.

Prøv også: Varmrøget laks og stegte rodfrugter

5 / 6

Relaterede artikler

Annonce Pink Lady æbler

5 ting, du (måske) ikke havde tænkt på at bruge æbler til

Sund og lækker broccoligratin

Brug det hele: Pærer

Mazarinkage til dig der spiser LCHF

Nyeste artikler

  • Brev til Anne-Marie: Jeg skjuler min ensomhed
  • Derfor skal du tage stilling til organdonation
  • Amalie planlagde sin egen begravelse
  • Vær vågen: Katte skjuler smerte og sygdom

Relaterede Artikler

Sund kost: Derfor skal du spise løs af frosne grøntsager

Sund, hjemmelavet mysli

Annonce

5 myter om færdigretter

Sund med smoothie: Sådan får du mere frugt og grønt

Læs mere om

  • opskrifter
  • hovedretter
  • aftensmad

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Annonce

5 ting, du (måske) ikke havde tænkt på at bruge æbler til

Sund og lækker broccoligratin

Brug det hele: Pærer

Mazarinkage til dig der spiser LCHF

Sund kost: Derfor skal du spise løs af frosne grøntsager

Mest læste

  • 6 lækre opskrifter til 2 hele dage med Sense
  • Madplan til fastedage på 5:2 kuren - til kvinder
  • Stjernekokken Jamie Oliver-opskrifter
  • Gode madpakker til store og små
  • Madplan til fastedage på 5:2 kuren - til mænd

Seneste nyt

  • Brev til Anne-Marie: Jeg skjuler min ensomhed
  • Derfor skal du tage stilling til organdonation
  • Amalie planlagde sin egen begravelse
  • Vær vågen: Katte skjuler smerte og sygdom
  • En læser fortæller: Mine herlige år som taxichauffør
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00