Saftig roastbeef med olivensauce

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 190°.
Brun roastbeefen på alle sider i halvdelen af olien. Læg stegen i et lille ovnfast fad, og krydr godt med salt og peber.
Skrub kartoflerne, og skræl de søde kartofler. Skær dem alle i grove tern, og vend dem med den anden halvdel af olien. Bred dem ud på en plade med bagepapir, og bag dem i ca. 30 minutter.
Steg roastbeefen på en plade under kartoflerne i 20 minutter. Lad den trække på et skærebræt, mens kartoflerne bager færdig.

Sandwich med roastbeef og grov remoulade
Olivensauce:
Hak oliven groft uden sten. Rør dem med olie, finthakket hvidløg, persille og fintrevet skal af appelsin og citron. Smag til med peber
Salat:
Bryd salaten i grove stykker, og vend den med olie, eddike, salt og peber. Skær roastbeefen i tynde skiver, og bred dem ud på et varmt fad. Dryp med olivensauce, og servér med salat og ovnbagte kartofler.
