vegetar

Ovnbagt pasta med feta

14. maj Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.
Når det skal gå hurtigt i hverdagen, er denne pastaret genial! Opskriften er til 4 personer, og alle vil elske den.
4 personer
Ovnbagt pasta med feta:
400 g pastaskruer
1 fed hvidløg
1 tsk. salt
6 dl vand
2 dl madlavningsfløde 18 %
250 g cherrytomater
1 broccoli
150 g feta i en hel blok
1 potte frisk basilikum
¼ tsk. peber

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 200°.

Læg pastaskruer i et ovnfast fad.

Rør presset hvidløg og salt med vand, og hæld det i fadet sammen med fløde. Al pastaen skal være akkurat dækket af væske.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fordel halverede cherrytomater og broccoli delt i mindre buketter over, og drys med strimlede basilikumblade (gem lidt til pynt).

Placér den hele fetablok i midten af fadet.

Bag retten i ovnen i 35 minutter.

Brug en gaffel til at trykke hul på den bagte fetaost, og vend det hele godt rundt.

Servér pastaretten med friske basilikumblade og et drys peber.

Sponsoreret indhold