vegetar

Pasta med aubergine og tomat

6. september Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.
Frisk pasta med aubergine og tomat er en sikker vinder! Servér pastaretten med pinjekerner, plukket basilikum og høvlet parmesanost ovenpå.
4 personer
Pasta med aubergine og tomat:
2 auberginer
Olivenolie til stegning
6 tomater
5 fed hvidløg
3 spsk. balsamico-­eddike
1 spsk. smør
Salt og peber
1 tsk. sukker
500 g frisk pasta
35 g pinjekerner
½ potte basilikum
Parmesan

Fremgangsmåde:

  1. Skær auberginer i tern, og steg dem i olie i 4-5 minutter.
  2. Vend tomattern og presset hvidløg på panden, og steg ved middel varme, til grøntsagerne er bløde.
  3. Hæld balsamico over, og kog det op.
  4. Smelt smør i blandingen. Smag til med salt, peber og sukker.
  5. Kog pasta efter pakkens anvisning, og vend den med saucen.
  6. Rist pinjekernerne gyldne på en varm, tør pande.
  7. Servér pastaretten med pinjekerner, plukket basilikum og høvlet parmesanost ovenpå.

Sponsoreret indhold