Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • vegetar
  • Sandwich med feta og honningdressing

Sandwich med feta og honningdressing

Inspiration til madpakken - også til vegetarer

Mail Print

Onsdag d. 22. august 2012 - af Pågen

PrintPrint
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter
  • Del på Google+

(4 personer)

Det skal du bruge:

Sandwich
4 God Form Sandwich-boller eller Rågklämmor
Fetaost
Rødløg
40 g salatmiks
Honningdressing (se opskrift)

Honningdressing
2 spsk. olivenolie
1 spsk. hvid balsamico
½ spsk. flydende honning
Salt og peber



Sådan gør du:

Honningdressing
Bland ingredienserne til dressingen godt sammen. Smag til med salt og peber.

Sandwich
Skær fetaosten i tern. Skær rødløget i ringe. Fordel salatblade, fetaost og rødløg på brødets underdel. Fordel honningdressingen over pålægget og læg brødets overdel på.


Lav også...
Grove burgerboller

Rosmarinbrød


Foto: Pågen og Martin Tanggaard og All Over Press


Relaterede Artikler

Indsamlingen har nu rundet de 200.000 pund.

Nu strømmer støtten ind til Alan

Jeg vil have en lillebror

Stephanie med sin søskende Isabella og Tristan hjemme hos far, Christian.

Stephanies nye kæreste

Inger er et ægte mirakel

Læs mere om

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Forskel på drenge og piger

Her døde fire børn og en far

Hvor er de bare søde

Stephanie fortæller om sit liv

Indsamlingen har nu rundet de 200.000 pund.

Nu strømmer støtten ind til Alan

Mest læste

  • Jamie Olivers opskrift på pasta med friske asparges
  • Peberfrugtsuppe
  • Pirogger med spinat
  • Dahl - lækker indisk linseret der slanker
  • Calzone med hjemmelavet tomatsauce

Seneste nyt

  • Mimi i tvivl: Ny hund eller ej
  • Jannie hjælper for tidligt fødte: Giver luft til de små lunger
  • Ugens tip: Slip af med UFOer i din fryser
  • Spørg lægen: Kan sorthavregryn sænke kolesteroltallet?
  • Vi skal gribe ind
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00