vegetar
Simpel squashsuppe
24. september Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.
Lav en simpel, men velsmagende squashsuppe. Suppen er velegnet til den travle hverdag, da den indeholder få ingredienser.

4 personer
Simpel squashsuppe:
2 squash
3 løg
3 fed hvidløg
Olivenolie til stegning
1 l grøntsagsbouillon
1½ dl piskefløde
Salt og peber
Til servering:
Brøndkarse
4 spsk. valnøddekerner
Flute
Fremgangsmåde:
- Sautér squashtern, finthakket løg og tyndt snittet hvidløg i olie i en gryde ved middel varme, til det er blødt, men ikke har taget farve.
- Tilæt varm bouillon, og lad det simre under låg i 10 minutter.
- Blend suppen med en stavblender til en ensartet konsistens.
- Tilsæt fløde, og varm suppen igennem.
- Smag til med salt og peber, og servér med brøndkarse og grofthakkede valnødder på toppen.
- Spis lunet flute til.

Læs også
Squashspaghetti og bøffer