vegetar

Simpel squashsuppe

24. september Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.
Lav en simpel, men velsmagende squashsuppe. Suppen er velegnet til den travle hverdag, da den indeholder få ingredienser.
4 personer
Simpel squashsuppe:
2 squash
3 løg
3 fed hvidløg
Olivenolie til stegning
1 l grøntsags­bouillon
1½ dl piskefløde
Salt og peber
Til servering:
Brøndkarse
4 spsk. valnødde­kerner
Flute

Fremgangsmåde:

  1. Sautér squashtern, finthakket løg og tyndt snittet hvidløg i olie i en gryde ved middel varme, til det er blødt, men ikke har taget farve.
  2. Tilæt varm bouillon, og lad det simre under låg i 10 minutter.
  3. Blend suppen med en stavblender til en ensartet konsistens.
  4. Tilsæt fløde, og varm suppen igennem.
  5. Smag til med salt og peber, og servér med brøndkarse og grofthakkede valnødder på toppen.
  6. Spis lunet flute til.

Sponsoreret indhold