Vegetar-lasagne

Lækker vegetarlasagne fra De Danske Vægtvogtere.

1 portion

45 g lasagneplader,
et par dråber flydende margarine,
1-2 tomater i skiver,
broccolibuketter,
ca. 200 g optøet, drænet spinat (helbladet),
tørret oregano og timian,
2 spsk. reven ost (maks. 17 %).

Lækker kyllingegryde

Ostesauce:
½ spsk. margarine,
1 spsk. mel,
2½ dl varm minimælk,
2 spsk. reven ost (maks. 17 %),
salt, peber, revet muskat.

Minestronegryde

Start med ostesaucen: Rør en "smørbolle" af margarine og mel og varm den op i mælken under kraftig piskning. Lad det småkoge et par min., rør osten i og smag til med salt, peber og muskat. Smør en lille, ovnfast form med lidt margarine og læg et tyndt lag sauce i bunden.

Læg herefter skiftevis lasagneplader, grøntsager og sauce i - drys med lidt krydderier mellem lagene. Slut af med et sauce-lag, drys med resten af osten og bag lasagnen ved 180° i 20-30 min., til pladerne er bløde.

Pynt med frisk oregano eller basilikum.

LÆS OGSÅ:

Mæt og let