Brev til Mimi: Fra charmerende til jaloux og kontrollerende

Efter flere år alene fandt FBT en kæreste. Men så snart de flyttede sammen, ændrede han sig fra charmerende til jaloux og kontrollerende. Nu overvejer hun at forlade ham, men hvis hun bringer det op, finder han charmen frem igen. Mimi er ikke i tvivl … 

Kære Mimi
Jeg er en 64-årig kvinde, der blev enke for otte år siden. Jeg har siden levet alene, men for nylig mødte jeg en mand på et dansekursus. Han var charmerende, flot og meget nem at være sammen med. Alle mine veninde gratulerede mig med, at jeg havde mødt sådan en dejlig mand.

Han udspørger mig om min fortid

Vi flyttede sammen for knap et halvt år siden, og derefter ændrede han sig fuldstændig. Han er jaloux og anklager mig for at flirte med andre mænd, og han udspørger mig om mændene i min fortid. Det er ubehageligt, og jeg har truet ham med at forlade ham.

Det får ham til at love forandring, og han bedyrer mig sin kærlighed. Det holder i kort tid, hvorefter hans jalousi begynder forfra. Jeg er efterhånden træt af ham, mens alle andre stadig synes, han er fantastisk. Skal jeg forlade ham?
Med venlig hilsen FBT

Ud af klappen

Kære ven
Jeg synes, du selv giver svaret: Ud af klappen med ham. Det er jo ikke dine veninder, som skal høre på hans urimeligheder, og hans charme dækker åbenbart over en dårlig karakter. Du skal ikke spilde dit liv på ham.

Som jeg forstår det, klarede du dig godt alene, og du er ikke ældre, end at du med lethed kan møde en dejlig mand, som kan gøre dig glad. Lyt til dig selv og blæs på venindernes beundring for din kæreste. Hvis de synes, han er så dejlig, kan en af dem jo overtage ham og finde sig i hans urimeligheder
Kærligt talt Mimi