Brev til Mimi: Hvor skal vi bo?

Sarah og Daniel vil gerne flytte sammen, men kan ikke blive enige om, hvis hjemby de skal slå sig ned i. Ingen af dem vil give sig, og de håber derfor, Mimi har en løsning. Det har hun …

Hej Mimi
Jeg har været sammen med min kæreste i lidt over et år, og vi vil gerne flytte sammen, men det er ikke nemt. Vi bor 12 kilometer fra hinanden, og vi vil begge gerne blive boende i den by, vi hver især bor i nu.

Hvad skal vi tage mest hensyn til?

Det er lige svært og dyrt at få lejlighed i begge byer. Vi har også gode job i hver sin by, og vores respektive venner bor der, og det samme gør vores familier. Han har bil og kan køre til sit arbejde fra mig, mens jeg ikke har bil, da jeg ikke har kørekort.

Vi har snakket meget om det, men kan ikke finde frem til en god løsning, da vi begge har svært ved at give os. Vi kunne godt bruge lidt hjælp til at gribe det på en god måde. Hvad skal man tage mest hensyn til?

Sarah og Daniel

Se tiden an

Kære Sarah og Daniel
Jeg synes, I skal lade være med at flytte sammen. For mig lyder det ikke, som om I har et stærkt behov for et fælles hjem, når der er så meget, der holder jer tilbage.

Jeg vil råde jer til at se tiden an. I kan bo hos hinanden på skift, og du kan få taget et kørekort. Hvis I virkelig vil være sammen, finder I en løsning med tiden. Frem og tilbage er lige langt, og 12 kilometer er altså ikke verden rundt.
Kærligt talt Mimi