Brev til Mimi: Offer for egne fordomme

Mille har mødt en 12 år ældre mand, som hun er tiltrukket af. Hun har dog svært ved at se bort fra aldersforskellen mellem dem. Er det hendes egne betænkeligheder, eller er hun bekymret for andres syn på forholdet? Mimi har et kontant råd …

Kære Mimi
Jeg er en kvinde på 49 år, der i mange år har ledt efter kærligheden. Jeg har haft flere længerevarende forhold, men af forskellige årsager er der ingen af dem, der holdt. Jeg mener selv, jeg har været meget åben i mit datingliv, og jeg har mødt mange forskellige typer.

Jeg mærker modstand

Nu er jeg rendt ind i en mand, som er interessant. Jeg er ikke fuldstændig forgabt, men der er noget over ham, som jeg finder meget tiltrækkende.

Pludselig er det dog, som om min tidligere åbenhed er blevet udfordret, for manden er 12 år ældre end mig, altså 61 år. Det burde ikke betyde noget – vi skal jo ikke have børn. Men jeg kan mærke, at der er en eller anden modstand i mig. Jeg kan ikke finde ud af, om det er noget i mig selv, eller det handler om, hvad andre tænker.

Så spørgsmålet er: Hvad tænker du?
Hilsen Mille

Tag dig ikke af andres mening

Hej Mille
Jeg mener, at du skal stoppe med at tage dig af, hvad andre måtte tænke. Du finder manden interessant – så gå videre og udforsk det. Du behøver jo ikke at gifte dig med ham i morgen. Måske bliver han blot en god ven.

Så det korte svar er: Mærk efter, om du finder ham tiltrækkende nok til flere dates og vær åben. Hvis ikke, skal du droppe det og finde en jævnaldrende kæreste.
Kærligt talt Mimi