En læser fortæller

Hver sin ægteseng

8. september Fortalt til Janne Hansen
Det var hans snorken, der satte gang i samlivet igen.
modent ægtepar i soveværelset

Taget løftede sig

Efter at børnene var flyttet hjemmefra, blev der en salig fred og ro derhjemme, i hvert fald indtil om aftenen, når min mand var faldet i søvn, for så begyndte hans snorken, så taget nærmest løftede sig.

Selv om jeg prøvede at stikke en albue i siden på ham, ruske i hans skulder og bruge ørepropper, var det umuligt for mig at falde i søvn. Som regel endte jeg med at kapitulere, trak min dyne med ind på sofaen og lagde mig til at sove der. Jeg vågnede radbrækket og medtaget af min manglende nattesøvn næste morgen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da han foreslog, at vi løste det problem ved fremover at sove i hver vores værelse, blev jeg endnu mere irriteret på ham. I forvejen var vores sexliv ikke særligt aktivt, og hvis vi først holdt op med at sove i samme seng, ville det for alvor uddø.

Men måske, som han sagde, ville hver vores soveværelse kunne sætte lidt mere gang i os på det punkt? Jeg tvivlede, men indvilgede i at gøre forsøget i en måned.

Hygge og mere nattesøvn

Vi ryddede et af børneværelserne og indrettede mit soveværelse i den modsatte ende af huset. Nu føltes det underligt, at vi kyssede hinanden godnat i entréen og derefter forsvandt ind i hver vores værelse, men i det mindste vågnede jeg og havde fået min nattesøvn.

Der gik heller ikke længe, før jeg fik overskud til at indrette mig lidt hyggeligt i mit nye soveværelse. Der kom et nyt sengetæppe og pyntepuder på sengen. Om aftenen, når jeg havde lagt mig, kunne jeg læse en god bog og have lyset tændt i sengelampen, så længe jeg havde lyst.

Frække blikke og besøg

Der gik heller ikke længe, før vi begyndte at blive mere flirtende med hinanden, kom med små hentydninger og blinkede frækt til hinanden, inden vi gik i hver sin seng. Vores godnatkys i entréen blev også længere.

Hvad enten vi endte i hans eller min seng, snorkede han stadig lige højt, uden at det dog længere fik lov til at genere hans eller min nattesøvn, for jeg gik bare ind i den anden seng og sov. Selv om jeg savnede at vågne i hans arme, foretrak jeg at være udhvilet, når jeg stod op. Af samme grund har vi besluttet at beholde hver vores soveværelse efter prøveperioden.

Vil du dele din historie?

Har du en rørende, tankevækkende, sjov, spændende eller romantisk oplevelse fra dit eget liv, som du har lyst til at dele med Ude og Hjemme? Så hører vi meget gerne fra dig.

Send din egen historie på mail til Nina Ebbesen– vi garanterer anonymitet.

Bringer vi din beretning, får du et honorar på 500 kroner.

Sponsoreret indhold