En læser fortæller

Mit skrig i vinden

21. maj Fortalt til Dorte Roholte
Foto: Colourbox
Alting vendte for mig efter den dag.
Ung kvinde skriger

Kriserne hobede sig op

Selv om det var forår, var mit humør i bund, og alt var sort i sort. Min kæreste var gået fra mig, fordi han havde mødt en anden. Jeg var kommet bagud med nogle studieafleveringer, og det stressede mig.

Samtidig var jeg blevet fyret fra mit job på en tankstation, fordi jeg havde forsømt for meget, og af samme grund var jeg uvenner med min mor. Hun syntes, det var for tyndt af mig ikke at passe mine ting, selv om jeg havde hjertesorger.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Min bedste veninde var rejst til Australien på udveksling, og det var kun sjældent, vi kunne snakke sammen. Min økonomi var elendig, og jeg havde netop fået besked fra min bank om, at min konto var overtrukket. Jeg havde mest lyst til at blive liggende under dynen og tude, men stod alligevel op. Udenfor stormede det, selv om solen skinnede.

Pludselig kom jeg til at tænke på noget, jeg engang havde læst, nemlig at det kunne hjælpe at tage et ensomt sted hen og skrige sine frustrationer og vrede ud mod vinden. Måske var det lige det, jeg trængte til.

Så skreg jeg

Jeg klædte mig på og cyklede ud til en skrænt, hvor jeg engang havde været sammen med min kæreste. Herfra var der udsigt over vandet, og da jeg stod tæt på kanten, var der strid modvind. Jeg åbnede munden og begyndte at skrige højt.

Pludselig kom to midaldrende mennesker kravlende op over skrænten. Jeg havde ikke opdaget dem, men jeg havde givet dem et chok med mit skrigeri.

– Er du blevet overfaldet? råbte kvinden og så sig om.

Det føltes temmelig pinligt, men jeg var jo nødt til at fortælle dem sandheden. De var rigtig flinke og bød mig på kaffe og en kanelsnegl, for de var på skovtur og havde siddet på et fremspring og nydt udsigten.

Vi snakkede lidt sammen, og damen sagde, at jeg i det mindste så sund og rask ud. Det var hun ikke selv.

Alting vendte sig

Ret flov cyklede jeg hjem igen, og på besynderlig vis begyndte min tilværelse at se lysere ud. Samme aften besøgte jeg min mor og fik snakket ud med hende, og jeg kom i bund med mine afleveringer og fik et nyt fritidsjob på et lager. Min hjerteveninde kom hjem igen, og på lageret mødte jeg en sød fyr, som jeg stadig er sammen med.

Forleden inviterede jeg ham med ud til skrænten, og vi drak et glas hvidvin, mens jeg fortalte ham om den dag for to år siden, hvor jeg skreg imod vinden, og alting vendte for mig.

Vil du dele din historie?

Har du en rørende, tankevækkende, sjov, spændende eller romantisk oplevelse fra dit eget liv, som du har lyst til at dele med Ude og Hjemme? Så hører vi meget gerne fra dig.

Send din egen historie på mail til Nina Ebbesen– vi garanterer anonymitet.

Bringer vi din beretning, får du et honorar på 500 kroner.

Sponsoreret indhold