Skæbner

Forældre til deres børn: Julen er aflyst

19. december 2014 af Nina Sommer
Forældrene Lisa og John tog konsekvensen af deres utaknemmelige børn og besluttede, at de længeventede julegaver ikke blev en realitet i år.

Det amerikanske forældrepar Lisa og John var så trætte af, at deres sønner blev ved med at slås og tage alting for givet, at John en dag foreslog, at de jo bare kunne aflyse julen. Og det var netop, hvad de gjorde, beskriver familien i et blogindlæg.


- Vores børn forventer så meget, selv når deres opførsel er respektløs, skriver Lisa.


Ifølge parret var det tid til at ændre adfærd, ellers ville det have konsekvenser. De arbejdede tålmodigt med deres børn i flere måneder, men ifølge forældrene, var der ikke meget, der ændrede sig.

Lære sande værdier

Det betød, at sønnerne Caleb, David, Beckham på henholdsvis 11, 8 og 5 ikke længere kunne forvente gaver fra deres forældre. Gaver fra bedsteforældre og andre familiemedlemmer er dog i orden.

I stedet skal pengene, der ville have været brugt på gaver, bruges på velgørende formål.

Samtidig iværksatte forældrene flere projekter med børnene for at lære dem glæden ved at gøre gode ting for andre.

LÆS OGSÅ: Søster reddede min jul


Børnene fik lov til at samle tøj ind til ofre for orkanen, der hærgede Filippinerne. Sønnerne sendte blandt andet deres Halloween-slik til dem og derudover giver de gaver til udvalgte familier og inviterer ensomme og ældre med deres til deres julemiddag.


Ifølge Lisa så aflyste de julen, for netop at gøre opmærksom på julens sande budskab.


- Frem for at fokusere på, hvad de får, fokuserer vi på, det de kan give, lyder det fra Lisa, der næsten er sikker på, at det bliver den bedste jul, de nogensinde har haft.

LÆS OGSÅ: Tips til jul i skilsmissefamilienSponsoreret indhold