Når livet gør ondt

Mors hjerteskærende sorg: Mine 4-årige tvillinger døde i nat

19. september Af Line Frandsen, SE og HØR
Foto: Privat
En amerikansk mor har på tragisk vis mistet sine tvillinger i en ubegribelig ulykke i familiens hjem. Nu advarer hun andre.
Aurora og Kellan Myers

En forfærdelig tragedie har ramt en amerikansk familie fra Jacksonville, Florida.

Fredag den 1. september mistede de på hjerteskærende vis deres tvillinger i en ubegribelig ulykke i familiens hjem.

Nu fortæller den knuste mor, Sadie Myers, ifølge News om dødsfaldet på sin Facebook-profil, i håbet om at en lignende tragedie ikke rammer andre familier.

I sit opslag fortæller Sadie, at det var en helt almindelig fredag aften i hjemmet. Hun var på arbejde, og det var derfor hendes mand, der havde puttet parrets tvillinger på fire år.

– Da jeg kom hjem fra arbejde et par timer senere, kiggede jeg til børnene som altid for at sikre mig, at de sov, så spiste jeg og gik i seng. På et tidspunkt i løbet af natten vækkede tvillingerne hinanden og valgte at gå ind på et andet værelse for at lege i stedet for at sove, fortæller Sadie.

Det havde hendes tvillinger gjort før, men denne nat fik legen skæbnesvangre konsekvenser for fireårige Aurora og Kellan.

De to valgte at lege og senere falde i søvn i den træskattekiste, der stod på legeværelset. Det blev skæbnesvangert, for når kisten er lukket, er der ikke luft nok i kassen.

– I løbet af natten er der formentlig en af dem, der har rykket sig på en måde, så træskattekisten har lukket sig. Noget, jeg ikke anede, og som jeg tror, mange andre ikke ved, er, at træskattekister er lufttætte, når de er lukkede. Og de er desuden lydtætte. Så mens de sov tæt op ad hinanden, løb de langsomt tør for luft i løbet af nogle timer og døde, fortæller den knuste mor.

Da moren vågnede næste dag, troede hun blot, at tvillingerne stadig sov.

Det var først, da faren ikke kunne finde dem i sengen, at panikken satte ind. Kort efter råbte parrets søn Axton, at han havde fundet dem. De lå livløse i kisten.

– I løbet af få sekunder fornemmede jeg, at noget var galt, men jeg vidste også straks, at det var for sent.

Sadie fortæller videre, at hun og resten af familien er i dyb sorg, og at de har svært ved at begribe, hvordan de skal leve videre uden deres to børn.

Midt i sorgen forsøger hun dog at fokusere på det faktum, at hendes tvillinger fulgtes ad i døden. Og så ved Sadie, at hun bliver nødt til at leve for sine to sønner:

– Der er ikke mange, der kender til smerten over at miste to børn på samme tid – og at miste dem på en måde, der slet ikke giver mening. Men jeg bliver nødt til at tro på, at der er noget i dette univers, der udvalgte dem. Måske for at beskytte dem fra en fremtidig tragedie, eller måske fordi deres sjæle simpelthen var for perfekte til denne verden.

– Jeg ved det ikke, men alt i mig skriger, at jeg måske en dag får svaret. For det er for smertefuldt ikke at vide det. Men jeg ved dog, at jeg bliver nødt til at leve for mine to fantastiske sønner. Jeg vil gøre alt for at give dem det mest fantastiske liv.

Sponsoreret indhold