Brev til Anne-Marie: Jeg får signaler fra den anden verden

Pia får mærkelige signaler: En lampe flimrer, og hun føler afdøde familiemedlemmers nærvær. Hun er bange for, at hun er ved at blive skør – og for at ingen vil tro hende. Læs clairvoyante Anne-Maries råd her …

Kære Anne-Marie
Jeg havde aldrig troet, at jeg ville begynde at tro på, at der er mere mellem himmel og jord. Men jeg har igennem længere tid haft en følelse af, at jeg fik nogle ”signaler”. Jeg oplever det for eksempel, når jeg står i vores køkken, hvor lampen pludselig begynder at blinke, som om pæren er ved at gå ud.

Uventet dødsfald

Samtidig får jeg en følelse i hele kroppen af, at min bedstefar vil fortælle, at han stadig er hos mig.
Efterhånden har jeg vænnet mig lidt til, at lampen begynder at flimre, og jegsiger til min bedstefar, at jeg er glad for, at han er der, og at jeg savner ham. Jeg er 36 år, og min bedstefar var den bedste i verden.
Min mor døde meget pludseligt lige før jul i fjor. Hun var syg i kort tid. Jeg har også haft en følelse af, at hun prøvede at kontakte mig, men det har ikke manifesteret sig i noget fysisk. Det er mere en følelse af, at hun går ved siden af mig hele tiden. Det lyder nok dumt, men det kommer til at virke ubehageligt, at hun går i sin natkjole, på bare tæer og ser så syg ud.
Jeg håber virkelig, du kan hjælpe mig med at få styr på det her rod, for af og til frygter jeg, at jeg er ved at blive skør. Mine oplevelser gør mig bange, især er jeg bange for, at det mig, der er noget galt med, og jeg tør ikke fortælle nogen om det.
Med venlig hilsen Pia

De afdøde vil i kontakt

Kære Pia
Det gør mig ondt, at du har mistet dine kære. Jeg tror bestemt ikke, du er skør, men jeg forstår godt, at du føler det sådan. For mig er det dog en selvfølge, at der er mere mellem himmel og jord, og når vi mister vores kære, får vi mulighed for at åbne os, så vi kan være i en eller anden form for kontakt med dem. Den mulighed kan lukkes igen, men det har du ikke gjort, og derfor har du disse oplevelser.
Jeg vil råde dig til at opsøge en clairvoyant, som kontakter afdøde. Vedkommende kan lære dig at forstå, hvad der sker samt at lukke ned igen, når du ønsker det.
De kærligste tanker fra Anne-Marie