Afdødekontakt

Danmarks bedste clairvoyant: Jeg taler med de døde

1. november 2016 Af Joan Andersen. Foto: Morten Mejnecke.
Marzcia var en lille sensitiv pige med et alt for stort indblik i andre mennesker, hvilket tærede på hende psykisk og fysisk. Som teenager fik hun skræmmende syn om døden, men først i 20’erne udfoldede hun sine evner. I dag er hun en af Danmarks bedste clairvoyante og healere.

Selv om det sikkert lå i kortene, vidste hun ikke selv, at den åndelige verden skulle blive hendes levebrød.

Marzcia Techau er uddannet biolog og tror på videnskab, fakta og beviser, men allerede fra barnsben kunne hun fornemme ting, som kun de færreste kan.

Hun er meget beskeden, men 45-årige Marzcia Techau er i dag en af Danmarks bedste clairvoyanter og healere.

– Jeg er blevet mere glad for at være her i livet ved at have kontakt til den åndelige verden, siger Marzcia, som er aktuel med den nye bog " Når ånderne banker på".

Ude og Hjemmes nye Favorit Bog

Favoritbog om Danmarks bedste clairvoyant

”Når ånderne banker på” er den sjette i rækken af Favorit Bøger, som er udvalgt af Ude og Hjemme til dig. Du kan købe dem i Fakta, SuperBrugsen, Kvickly, Løvbjerg, ABC Lavpris samt udvalgte MENY.

De koster 49 kroner og står sammen med ugebladene ved kassen. Der kommer nye Favorit Bøger hver anden måned.

Syn om døden

Marzcia er lige blevet færdig som student, da hun på en rejse til Island får et syn.

Hun drømmer, at hendes får, Zigzag Signe, derhjemme dør. Hun vågner skrækslagende. Ikke et øjeblik er hun i tvivl om, at det passer.

Resolut køber hun et postkort med en stor, flot vædder og skriver: ”Zigzag Signe, hold ud! Jeg er hjemme om en uge.”

Ugen efter da hendes forældre er på vej i lufthavnen for at hente hende, modtager de postkortet. Der er Zigzag Signe død.

Året efter fik hun et tilsvarende syn om sin hest, Svertla.

– Det var rigtig, rigtig skræmmende. For mig er dyr vigtige. Hvis det er muligt at få varsler, er der noget i vores verdensbillede, der ikke passer, pointerer hun.

Var bange for spøgelser

Da Marzcia var i 20’erne, begyndte hun at uddanne sig til healer. At blive clairvoyant var ikke med i hendes overvejelser.

– Jeg var overbevist om, at jeg ville dø af skræk, hvis jeg så et spøgelse.

Men jo dybere hun kom ind i healingen, jo mere kom hun i balance med sig selv, og hun begyndte at mærke åndelig hjælp under healingen. Og derfra tog det fart.

Bortforklarede alt

Marzcia fortalte ingen om sine evner, og i stedet brugte hun meget tid på at bortforklare dem.

”Jeg var et ensomt barn med meget fantasi”, lød en af bortforklaringerne.

Det virkede logisk, for som barn havde hun været den mærkelige outsider. Hun blev ikke mobbet, men havde heller ingen venner. Hun brugte sin energi på at hjælpe dyr og søgte ud i naturen og ind i en eventyrverden, fordi hun var sensitiv og blev drænet for energi af mennesker.

Men nogle ting lod sig ikke bortforklare.

Mødte afdøde hele tiden

– Da jeg åbnede for det, åbnedes porten fuldstændig. Jeg boede på landet langt fra mennesker, men det føltes som Københavns hovedbanegård. Jeg fik nærmest elektriske stød, fordi jeg stødte på afdøde hele tiden, fortæller hun.

Den åbne port til den anden side drænede hende for energi og satte immunforsvaret på overarbejde, så hun hele tiden var syg.

– Jeg troede, alle havde det som mig, derfor blev jeg overrasket, når folk sagde dumme ting som ”jeg har det godt”, når jeg kunne se, at det ikke passede, fortæller hun.

Hun søgte ind på en clairvoyantuddannelse, mens hun sideløbende læste biologi.

– Jeg begyndte at styre mine sanser. Min energi kom hjem, og mit helbred blev bedre. Nu skal jeg bare koncentrere mig om mig. Jeg ønsker, at folk skal få ro med sig selv og den åndelige verden, siger Marzcia.

I videoen herunder kan du lære, hvordan du selv kan bruge den åndelige verden til at lade dig selv op og finde den bedste vej gennem livet:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I det nye Ude og Hjemme, som er på gaden onsdag den 2. november 2016, kan du læse hele interviewet med Marzcia Techau.

Smugkig i ugens blad her >>

Sponsoreret indhold