Mellem himmel og jord

Brev til Anne-Marie: Min mands ukendte sønner gør krav på arven

27. februar 2022 Af Dorthe Wamsler. Foto Panthermedia
Bente er i sorg efter at have mistet sin mand, og nu viser det sig, at han havde to sønner, som hun intet anede om. De skal have deres arv, og derfor må Bente sælge sit hus. Hun vil gerne vide, hvad fremtiden byder på. Læs clairvoyante Anne-Maries råd her …

Kære Anne-Marie
Jeg står i den ulykkelige situation, at jeg har mistet min mand. Han døde i november i fjor. Vi var sammen i otte år og købte hus for syv år siden.

Nu kommer chokket, for det viser sig, at han har to sønner, som jeg aldrig har vidst noget om. De kræver deres arv, og det betyder, at jeg skal flytte fra mit elskede hjem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg har set beviser

Jeg kan næsten ikke bære, at han har løjet for mig og undladt at fortælle om sine sønner. Han sagde altid, at han ikke ønskede børn. Jeg har dog set bevis for, at det er hans børn, og den ene ligner ham meget.

De er søde nok ved mig, men vil gerne have deres arv, og det kan de kun få, hvis jeg sælger huset. Jeg har undersøgt, om jeg kan udrede arven på anden vis, men det er ikke en mulighed.

Kan du se, hvad der sker? Lige nu fylder sorg og vrede i mit liv.
Kærlig hilsen Bente

Find en advokat

Kære Bente

Hvor gør det mig ondt, at du har mistet din mand, og samtidig finder ud af, at han har to børn, som du aldrig har hørt om.

Jeg håber, du har en advokat, som hjælper dig, så alt går rigtigt til.

Du vil få solgt dit hus omkring maj og flytter i en lejebolig. Jeg tror, at du allerede har kigget på den, og jeg er sikker på, at du bliver glad for at bo der med tiden.

Men her og nu er det vigtigste, at du har en advokat. Jeg sender dig styrke til at klare dig igennem det hele.

Stort kram Anne-Marie

Sponsoreret indhold