Mellem himmel og jord

Er min mand utro med min veninde

12. november Af Anne-Marie Østersø
Foto: Shutterstock
"Den usikre" har fået den grimme mistanke, at hendes mand har en affære med hendes veninde. Hun har konfronteret manden, men clairvoyante Anne-Marie mener, hun bør tale med veninden i stedet.
Kvinde ligger i sengen og ser skeptisk på sin mand.

Hej Anne-Marie

Jeg er i tvivl om, hvorvidt min mand har en affære med min veninde, der også er gift. Min mistanke skyldes, at min veninde har ændret adfærd over for mig. Hun plejer at sende sms’er til mig flere gange om ugen, men det gør hun ikke mere. Hun plejer også at kommentere, hvad jeg lægger på Facebook, og det er hun også holdt op med.

Jeg ved ikke, om det er mig, der ser spøgelser, eller hvorfor har jeg pludselig fået den tanke – men jeg kan ikke få den ud af hovedet!

Hun arbejder samme sted som min mand, så de ses ofte. Jeg har konfronteret ham med min mistanke, men han siger, det er dumt af mig at tro. Har han ret? Jeg har en konstant uro indeni mig.

- Venlig hilsen Den usikre

Kære Usikre

Jeg vil helst ikke svare på spørgsmål om utroskab, men jeg forstår godt, du undrer dig over, at din veninde har ændret sig.

Jeg synes, du skal spørge hende, om der er noget galt, siden du ikke længere hører fra hende så ofte. Det kan være, det handler om noget helt andet.

Jeg fornemmer, at du har en god mand. som ikke er dig utro. Men kontakt din veninde, så du finde roen igen.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Skriv til Anne-Marie

Har du brug for gode råd om kærlighed, job, familie og økonomi, kan du skrive til clairvoyant Anne-Marie Østersø på mail: [email protected]

Ønsker du at blive ringet op af Anne-Marie, skal du oplyse dit telefonnummer. Der ringes til de udvalgte hver mandag kl. 15-17 og onsdag kl. 9-11.

På grund af mange henvendelser er det desværre ikke muligt at svare alle via brevkassen eller telefonisk.

Sponsoreret indhold