Mellem himmel og jord

Min søn er misbruger

12. marts Af Dorthe Wamsler.
Foto: Colourbox.
Skyttens søn er misbruger, og nu har han slået hånden af familien. Hun vil vide, om hun har gjort alt, hvad hun kunne for at hjælpe ham?
Mand der sover. Der ligger piller og alkohol på bordet.

Kære Anne-Marie

Jeg føler, du er mit sidste håb i forhold til min søn, som er misbruger. Vi har forsøgt alt, men nu har han slået hånden af os. Efterhånden venter vi kun på at få en opringning om, at han enten er i fængsel eller død.

Jeg føler ingen glæde

Det er så trist det hele, og jeg kan ikke glæde mig over noget. Min mand er ikke så påvirket. Han mener, vi har gjort, hvad vi kunne.

Har vi det?

- Kærlig hilsen skytten

Kære skytten

Hvor er jeg ked af at høre, at jeres søn er misbruger. Det er en forfærdelig sygdom, som er svær at tackle, hvis ikke den ramte selv vil gøre en indsats.

Jeg er sikker på, I har gjort alt, hvad I kunne, og mere til. Det er trist at nå til den erkendelse, at man ikke kan gøre mere. Jeg håber, du får psykologhjælp. Hvis du ikke gør det, bør du række ud. Det samme gælder din mand, for jeg tror, han prøver at være stærk for din skyld.

I har brug for hjælp

I skal begge have hjælp, og så må vi bede de højere magter om, at jeres søn en dag vil indse, at han også har brug for hjælp, hvis han skal have sit liv og sin familie tilbage. Jeg sender et stort kram til jer begge og håber, I får jeres søn igen.

- Kærlig hilsen Anne-Marie

Anne-Marie Østersø

Sponsoreret indhold