Mimi - Kærligt talt

Jeg er i tvivl om flytningen

7. april 2021 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panthermedia
“Drømmeren” er vild med Thailand og forelsket i en mand, der bor der. Hun overvejer at flytte dertil, når verden åbner igen, men hendes familie mener, det er en dårlig idé. Mimi foreslår et kompromis …
-

Hej Mimi
Jeg har været i Thailand et par gange og er helt forelsket i landet. Sidst jeg var der, havde jeg slet ikke lyst til at tage hjem, men det blev jeg nødt på grund af coronakrisen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg har kontakt med en mand, som jeg længes efter hver dag, og jeg overvejer at flytte derover. Men jeg har både arbejde og lejlighed herhjemme. Min familie synes også, det er en dårlig idé, mens mine kolleger mener, at jeg skal kaste mig ud i det.
Jeg er 26 år, og den mand, jeg er forelsket i, er tatovør og klarer sig godt. Jeg har hørt om andre, der er flyttet til udlandet for at begynde et nyt liv, så hvorfor skulle det ikke fungere for mig? Man lever kun en gang og skal vel følge sine drømme?
Hilsen Drømmeren

Kære Drømmer
Ja, det synes jeg bestemt også, du skal gøre. Men mit bedste råd vil være, at du rejser til Thailand, når coronakrisen er overstået, men uden at bryde alle broer herhjemme. Du kan for eksempel tage orlov i et par måneder og se, om kærligheden holder, når I skal bo sammen.
Jeg vil også gøre opmærksom på – og undskyld, at jeg bliver lidt kedelig – at det er sin sag at forlade et velfærdssamfund som Danmark. Hvad skal du foretage dig, når det bliver hverdag i Thailand? Forventer du at få et job? Hvad vil du leve af?
Det er fint at drømme, men du skal også have en plan. Derfor: Tag en mellemvej og behold livrem og seler.
Kærligt talt Mimi

Sponsoreret indhold