Mimi - Kærligt talt

Jeg savner at bo alene

15. marts Af Mimi Jakobsen
Foto: Colourbox
Bitten er pensionist og har udlejet et værelse i sin store lejlighed til en ung studerende. Desværre føler hun ikke længere, hun kan være sig selv i sit eget hjem, og hun overvejer at opsige kontrakten. Kan hun tillade sig det?
Kvinde synger i badeværelset og bruger hårbørsten som mikrofon

Hej Mimi

Jeg er en pensionist på 71 år, der bor alene i en stor lejlighed. I stedet for at finde en mindre bolig tænkte jeg, at jeg kunne få en lejer, da der ligger et stort universitet i byen. Jeg fandt en sød pige, som har fået et værelse i den anden ende af lejligheden. Hun roder aldrig, hverken i køkkenet eller på badeværelset. Men jeg føler mig pludselig ikke hjemme i mit eget hjem mere.

Jeg har fundet ud af, at det føles mærkeligt, at der er en anden i lejligheden. Jeg føler ikke længere, jeg kan gå halvnøgen rundt eller snakke privat i telefon. Jeg havde ellers håbet, at jeg ville blive glad for lidt liv i hjemmet, men det har virket stik modsat.

Da hun flyttede ind, underskrev vi en kontrakt med en måneds opsigelse til os begge. Nu overvejer jeg at sige hende op, men vil det være ondt? Hun skal studere i tre år mere, og jeg synes, det er synd for hende, hvis hun får for meget besvær. Skal jeg forsøge at holde ud?

- Hilsen Bitten

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Bitten

Jeg synes, du skal sige din lejer op, men give hende god tid til at finde et nyt sted at bo. “Mit hjem er mit slot”, siger man, og det er helt afgørende, at man har det trygt og godt, hvor man bor. Som pensionist er du sikkert også meget hjemme, og der skal du trives.

Eftersom hun er en sød, ung kvinde, finder hun sig sikkert et andet sted at bo. Ellers kan du jo forlænge opsigelsen, hvis det kniber for hende. Ond er du i hvert fald ikke. Det har du mit ord for, og det vil din lejer bestemt heller ikke synes.

- Kærligt talt Mimi

Mimi Jakobsen

 

 

 

Sponsoreret indhold