Opskrifter
Grove, koldhævede risengrødsboller
Tirsdag, 12. december 2023Af Line Holt Nielsen. Foto: Maria Fabricius Tegner.
Nyd den autentiske smag af julen året rundt med denne opskrift på grove, koldhævede risengrødsboller.
![](https://imgix.udeoghjemme.dk/2023-12-12/2248_grove_koldhaevede_risengroedsboller.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&fp-x=0.42&fp-y=0.79)
8 t og 40 min
12 personer
Grove, koldhævede risengrødsboller:
2 dl vand + 1 spsk. til pensling
1 dl A38 + 1 spsk. til pensling
10 g gær
1 spsk. sukker
1 æg
4 spsk. smagsneutral olie
200 g fuldkornshvedemel
450 g hvedemel
1 tsk. salt
100 g hasselnøddekerner
275 g kold risengrød