skaldyr

Spaghetti med tigerrejer, grønt og ostesauce

8. oktober Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.
Denne indbydende og velsmagende pastaret med tigerrejer, grønt og ostesauce kan hurtigt blive en ny hverdagsfavorit.
4 personer
Spaghetti med tigerrejer, grønt og ostesauce:
400 g spaghetti
1 squash
100 g rucola
Ristede pinjekerner
Marinerede tigerrejer:
300 g tigerrejer
4 spsk. olivenolie + til stegning
3 fed hvidløg
Salt og peber
1 håndfuld frisk basilikum
Ostesauce:
2 skalotteløg
3 dl madlavningsfløde 18 %
1 grøntsagsbouillonterning
75 g parmesan

Fremgangsmåde:

Marinerede tigerrejer:

  1. Læg ­rejerne i en frysepose sammen med olie, presset hvidløg, salt, peber og finthakket basilikum.
  2. Marinér rejerne i mindst en halv time, og steg dem på en pande i 3-4 minutter, til de er lyserøde.

Ostesauce:

  1. Steg finthakket skalotteløg i olie et par minutter.
  2. Hæld fløde og grøntsagsbouillon over. Lad det koge op, så det tykner.
  3. Rør revet parmesan i.
  1. Kog spaghetti efter pakkens anvisning. Brug lidt af kogevandet til at justere saucens konsistens.
  2. Skær squash i lange strimler, f.eks. med en gulerodsskræller.
  3. Vend squash og rucola med den varme spaghetti og ostesaucen.
  4. Drys ristede pinjekerner over ved servering.

Sponsoreret indhold