Gris
Krebinetter med jordskokker i kokosmælk
12. marts Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.
Nyd en lækker asiatisk inspireret opskrift på krebinetter. Tilbehøret består b.la. af jordskokker, spidskål og chili vendt i kokosmælk.

2 personer
Krebinetter:
300 g hakket svinekød
1 æg
½ dl rugmel
Salt og peber
Smør og olivenolie til stegning
Asiatiske jordskokker:
600 g jordskokker
½ spidskål
2½ dl kokosmælk
1½ cm frisk ingefær
½ frisk rød chili
¼ tsk. salt
1 knsp. peber
30 g hasselnøddekerner
Til servering:
3 gulerødder
1 æble
½ spidskål
1 tsk. citronsaft
½ tsk. sukker
Fremgangsmåde:
Form kødet til 2 bøffer. Vend dem i sammenpisket æg og dernæst en blanding af rugmel, salt og peber.
Steg dem i smør og olie i 5-7 minutter på hver side.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Asiatiske jordskokker:
Tænd ovnen på 200°.
Skær jordskokker i tynde skiver, og snit spidskål fint.
Bland jordskokker og spidskål med kokosmælk, revet ingefær og finthakket chili i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.

Læs også
Krebinetter med blomkålssalat
Bag retten i 20 minutter. Vend et par gange undervejs.
Hak hasselnødderne groft, og drys halvdelen over retten i ovnen.
Bag retten færdig i ca. 20 minutter, til jordskokkerne er møre.
Servering:
Riv gulerødder og æble. Snit spidskål fint.
Vend det med citronsaft og sukker, og smag til.
Drys de resterende hasselnødder over ved servering.

Læs også