Pasta med svinekød og grøntsager

Fremgangsmåde:
Kog pasta lidt kortere end anvist på pakken, så den stadig er al dente.
Del broccoli i mindre buketter, og skær stokken i tern. Lad det koge med i de sidste 4 minutter.
Hak løg fint, og svits det i en gryde sammen med bacon.
Brun kødet i gryden, og tilsæt evt. lidt olivenolie, hvis der ikke er fedtstof nok fra bacon.
Tilsæt presset hvidløg og revne gulerødder. Steg i 2-3 minutter, og hæld flåede tomater, tomatpuré og vand ved. Krydr med oregano, sukker, salt og peber.
Lad det simre i 10 minutter.
Tænd ovnen op til 200°.

Burger med svinekød og coleslaw
Vend pasta og broccoli i kødsaucen. Smag til, og læg det hele i et smurt ovnfast fad.
Pisk æg med fløde og revet parmesan. Hæld æggemassen i fadet.
Pluk stykker af mozzarella over, og bag retten i ca. 20 minutter, indtil æggemassen har sat sig, og osten er gylden.
Servér retten med friske basilikumblade på toppen og evt. en grøn salat ved siden af.
