Frikadeller med sveskefyld, syltede løg og rødkålssalat

Fremgangsmåde:
Frikadeller:
Rør kødet sammen med hakket løg, æg og rasp og krydr med nelliker, salt og peber.
Halvér sveskerne.
Form en frikadelle af en lille klump fars og læg en halv sveske ind i den. Gentag med resten af farsen og sveskerne.
Varm fedtstof op på en pande og steg frikadellerne heri.
Syltede løg:
Pil rødløgene og skær dem i tynde skiver.
Kom dem i en gryde med eddike, sukker og nelliker. Giv dem et opkog og lad dem simre i ca. 15 min. Smag til med sukker.

Svinemørbrad med fyld af æbler og svesker
Rødkålssalat:
Skær rødkålen i så tynde strimler som muligt. Knug ½ tsk. salt ind i kålen.
Befri æblerne for kernehus og skær dem i tynde både.
Hak valnødderne og persillen og vend dem med rødkål, æblebåde og rosiner.
Rør eddike, olie, honning og krydderier sammen. Smag til med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten og vend det hele godt sammen.
