Okse

Hakkebøffer med ovnbagt ratatouille

17. september Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.
Saftige hakkebøffer serveret med en fyldig ovnbagt ratatouille. En smagsoplevelse, der vil fortrylle dine smagsløg.
4 personer
Hakkebøffer:
500 g hakket oksekød
Salt og peber
Smør til stegning
Ratatouille:
1 aubergine
1 squash
2 peberfrugter
2 rødløg
4 tomater
1 dåse kikærter
4 spsk. olivenolie
3 fed hvidløg
1½ tsk. tørret timian
½ tsk. salt
¼ tsk. peber
½ potte basilikum

Fremgangsmåde:

Ratatouille:

  1. Tænd ovnen på 180° varmluft.
  2. Skær aubergine, squash, peberfrugter, løg og tomater i mundrette stykker. Læg dem i et ovnfast fad sammen med afdryppede kikærter.
  3. Rør oliven­olie med presset hvidløg, timian, salt og peber. Dryp det over fadet, og bag retten i ovnen i ca. 35 minutter.
  4. Servér med masser af frisk basilikum på toppen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hakkebøffer:

  1. Form oksekødet til bøffer, og hak dem på kryds og tværs på begge sider.
  2. Krydr med salt og peber.
  3. Brun bøfferne i smør på en pande, og steg dem færdige i 3-5 minutter på hver side, afhængigt af tykkelsen.

Sponsoreret indhold