Opskrifter

Dessertpizza med jordbær og Baileys

Fredag, 25. juni 2021Opskrift udviklet af Baileys.
Denne pizza er et delikat bud på en alternativ sommerdessert. Den nybagte, sprøde pizzabund og de friske jordbær skaber tilsammen den perfekte base for den søde topping og flødelikøren.
3 t og 20 min
Napolitansk pizzadej:
500 g vand, ca. 15 grader varmt
22 g salt
5 g gær
750 g Tipo 00-mel
Flødecreme med Baileys:
200 ml frisk fløde
200 g flødeost
2 spsk flormelis
10 cl Bailey's Strawberry & Cream
Citronskal
Marinerede jordbær:
1 bakke jordbær
1 spsk sukker
Yderskallen fra en citron
Saft fra en halv citron
Citronmelisse
Brunet smør med saltet karamel:
75 g brunt smør
2 dl fløde
1,5 dl mørkt muscovadosukker
2 tsk. flagesalt