Skæbner

En virkelig historie

19. februar 2020 Af redaktionen
"En virkelig historie" er ægte fortællinger fra vores læsere, som er blevet illustreret af tegner Silja Lin. God fornøjelse!
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Drømmehuset blev vores mareridt

Vi var rundt på gulvet af lykke, da vi købte grunden, hvor vores helt eget, designede hus skulle bygges. Men som tiden gik, og byggeriet skred frem, fik vi bange anelser om, at det måske slet ikke var så god en idé alligevel.

Tragedien der forenede os

Mine søstre, Ulla og Birgitte, havde altid rottet sig sammen mod mig, Samme dag som vores mors begravelse havde vi et skænderi og jeg så ingen mulighed for forsoning mellem os. Men en ulykke i familien ændrede noget.

Jeg kunne ikke give slip

Da min mand sagde, han ville skilles, tryglede jeg ham om at blive. Men han var fast besluttet, og vi flyttede fra hinanden. Jeg savnede ham hver dag, og mit savn fik næring, fordi vi en gang imellem gik i seng med hinanden. Kunne jeg mon få ham tilbage?

Jeg blev jaloux på min kæreste

Jeg elskede min kæreste, Katja, og følte, hun var kvinden i mit liv. Men da det kom frem, at hun havde været sammen med en del flere partnere end mig, dukkede jalousiens grønne monster op i mig. Og det var ved at koste mig min kæreste.

Jeg blev forelsket i mine forældres ven

Mine forældres venner, Margit og Jørgen, var en naturlig del af min opvækst. Vi var på ferier sammen og jeg legede med deres børn. Jørgen var min hyggeonkel, men da jeg blev teenager, ændrede det sig, og jeg blev forelsket i ham. Jeg fornemmede, at det var gengældt. Jeg prøvede at glemme ham ved at flytte til udlandet i flere år. Men da jeg kom tilbage, mødte jeg tilfældigvis Jørgen en aften, og det ændrede alt.

Vi indledte et forbudt og hemmeligt forhold. Jeg stillede mig tilfreds med at være hans elskerinde i nogle år, men mit biologiske ur begyndte at tikke. Og pludselig stod jeg mellem et svært valg: Mit livs kærlighed eller at blive mor.

Min datter var klassens tyran

På et forældremøde fortalte de andre forældre os, at vores datter, Alma, var klassens tyran og en rigtig heks. Det kom fuldstændig bag på os, og jeg var sikker på, at de tog fejl. Men jeg begyndte alligevel at holde øje med hende i smug. Og en dag, da Alma havde en veninde med hjem fra klassen, fandt jeg ud at, at noget var rivende galt..

Sponsoreret indhold