Kryds og vind

Konkurrence: Send dit foto af årets nisse

25. november 2021
Foto: Privat
Juletid er nissetid, og på redaktionen smiler vi over de herlige billeder, vi modtager af nisser i alskens forklædninger. Vi kvitterer med 500 kr. for alle fotos, som kommer i bladene helt op til jul, og ét af dem bliver den heldige vinder af hovedpræmien på 3.000 kr. kontant.

Julens skønneste konkurrence

Igen i år skal vi have fundet årets sødeste nisse! Deltag i julens skønneste konkurrence. Du vinder 500 kr. kontant, hvis dit foto kommer med i bladet. Derudover deltager alle finalister  i lodtrækningen om 1. præmien på hele 3.000 kr. kontant.

Det eneste du skal bruge er et kamera, en sød nisse og et Ude og Hjemme. Tag et foto af dit bud på årets sødeste nisse – og husk at få Ude og Hjemme med i billedet – så er du halvvejs.

Se ugens nisser - der alle har vundet 500 kr.

Galleri: Konkurrence: Send dit foto af årets nisse

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sådan deltager du

Send dit foto til: [email protected].

Skriv ”Årets nisse” i emnefeltet – og husk at skrive navn, adresse og telefonnummer – plus et par ord om, hvad man ser på billedet.

Det med småt

Sidste frist for at deltage: Vi skal have dit foto senest 10. december 2021.

Hvem må være med? Konkurrencen er åben for alle, som er 18 år eller ældre. Ansatte i Aller og medlemmer af deres husstand må ikke deltage.

Hvor mange fotos må man indsende? Du må deltage med maks. tre fotos. Alle, der får fotos i bladet, vinder 500 kr. Hver uge trækker vi lod mellem de indkomne fotos. Vinderne kommer i bladet og deltager dermed automatisk i finalen.

Sådan finder vi vinderen af de 3.000 kr.: Vi trækker lod mellem alle finalisterne.

Præmien: Hovedpræmien er på 3.000 kr. kontant.

Sponsoreret indhold