Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • bagværk
  • boller
  • Fastelavnsboller med grøn glasur, flødeskum og remonce

Fastelavnsboller med grøn glasur, flødeskum og remonce

Her får du en skøn opskrift på fastelavnsboller med glasur, flødeskum og remonce. Mums! De er lige til at spise.

Mail Print

Onsdag, 22. februar 2017 - 12:17 - af redaktionen

PrintPrint

Fastelavnsboller med grøn glasur, flødeskum og remonce

Ca. 15 stk. 

Ingredienser

500 g hvedemel 

350 g smør

2 spsk. sukker

½ spsk. kardemomme

50 g gær

1¼ dl mælk

2 æg

Æg til pensling

Remonce

90 g smør

125 g sukker

Fyld

Flødeskum af 5 dl piskefløde

Glasur

90 g flormelis

½ tsk. frugtfarve

1 spsk. varmt vand

Prøv også: Fastelavnsboller med nougat

Fremgangsmåde

Hak mel og smør sammen til en grynet masse og bland sukker og kardemomme i.  Rør gæren ud i mælken, rør æggene i og tilsæt det hele til melblandingen. Ælt dejen smidig og blank og lad den hæve tildækket og lunt i 1 time. 

Rør smør og sukker sammen til remoncen.

Del dejen i 15 boller og rul disse ud på et melet bord til en 1 cm tyk firkant. Fordel remoncen på stykkerne og fold hjørnerne ind, så de mødes i midten af dejen. Tryk de fire nye hjørner ind, så remoncen lukkes helt inde, og sæt bollerne på en plade med bagepapir med samlingen nedad. Pensl med æg og bag bollerne nederst i ovnen ved 200° i 20 min.

Lad dem afkøle på en rist. Skær herefter et snit i hver bolle og fyld flødeskum i. 

Rør flormelis, farve og vand sammen til en glat glasur og dekorér bollerne.

Prøv også disse lækre boller:

Lækre boller

Se opskriften her Se opskriften her

Boller med græskarkerner

Se opskriften her

1 / 8
Se opskriften her Se opskriften her

Morgenboller med kerner og rosiner

Se opskriften her

2 / 8
Se opskriften her Se opskriften her

Grovboller med tranebær

Se opskriften her

3 / 8
Se opskriften her Se opskriften her

Humleboller

Se opskriften her

4 / 8
Se opskriften her Se opskriften her

Mormors Boller

Se opskriften her

5 / 8
Se opskriften her Se opskriften her

Batatboller

Se opskriften her

6 / 8
Se opskriften her Se opskriften her

Varme hveder

Se opskriften her

7 / 8

Relaterede artikler

Hvorfor slå vi katten af tønden til fastelavn?

Fastelavn: Hvorfor slår vi katten af tønden?

fastelavnsboller

Sådan lykkes du med fastelavnsbollerne i vinterferien

Hjemmelavede berlinere med syltetøj

Hjemmelavede berlinere med syltetøj

Fastelavnsboller med hindbærsyltetøj og flødeskum

Fastelavnsboller med flødeskum og hindbærsyltetøj

Nyeste artikler

  • Pias sorg: Min datter blev dræbt af et tog
  • En læser fortæller: Nu står jeg ved mine sande følelser
  • Susannes sjældne sygdom: Jeg brækker ryggen når jeg ammer
  • Klima: Pollensæsonen bliver længere og mere intens

Relaterede Artikler

Fastelavnsboller med kakaoglasur

Fastelavnsboller

Fastelavnskrone, som klippes i guldkarton.

Klip selv: Hjerter Dame til fastelavn

Pynt til fastelavnstønden

Læs mere om

  • Fastelavnsboller
  • fastelavn

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe bjørn

Relaterede artikler

Fastelavn: Hvorfor slår vi katten af tønden?

Sådan lykkes du med fastelavnsbollerne i vinterferien

Hjemmelavede berlinere med syltetøj

Fastelavnsboller med flødeskum og hindbærsyltetøj

Fastelavnsboller med kakaoglasur

Mest læste

  • Julie Berthelsen serverer: Muffinbrød
  • Lækre osteboller
  • Æbleboller med hasselnødder
  • Små saltkringler
  • Kommenskringler

Seneste nyt

  • Pias sorg: Min datter blev dræbt af et tog
  • En læser fortæller: Nu står jeg ved mine sande følelser
  • Susannes sjældne sygdom: Jeg brækker ryggen når jeg ammer
  • Klima: Pollensæsonen bliver længere og mere intens
  • Bag facaden - del 3
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Hjælp
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00