Fastelavnsboller med nougat

Festlige fastelavnsboller med nougatfyld

Det skal du bruge:
12 stk.

6 butterdejsplader,
450 g pr. pakke
1-2 sammenpiskede æg
100 g nougat

Pynt:

200 g flormelis
Lidt vand
Frugtfarve

Læg tre plader butterdej på bordet og pensl dem med lidt sammenpisket æg. De skal kun lige være fugtede. Læg de andre tre plader ovenpå og lad dem stå et øjeblik, til de er limet sammen. Rul nu pladerne ud på den korte led, så de bliver kvadratiske. Skær hvert kvadrat i fire mindre kvadrater, så der i alt er 12 små kvadrater. Pensl kanterne med æg og skær nougaten ud i 24 små stykker.

Læg et stykke på midten af hvert kvadrat. Fold hjørnerne ind på midten og giv dem et let tryk, så de holder sammen.

Læg derpå endnu et stykke nougat i midten og pensl bollerne med æg, inden de sættes i ovnen ved 200° i 12-15 min.

Pynt:

Rør en glasur af flormelis og vand. Kom kun lidt vand i ad gangen, så den ikke bliver for tynd. Del evt. glasuren op og giv den forskellige kulører med frugtfarve.